- Resmi Gönderi
Tahmin ettiğim karıştırdığını abi
suanda karla karisik yokmu orada dew point uygun ruzgar hamleside var ara ara atmasi lazim bak bakalim bi camdan.
edit: bu seferde kutle yok radarda. arac varsa 2 dk cikiver 20 km kuzeye
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTahmin ettiğim karıştırdığını abi
suanda karla karisik yokmu orada dew point uygun ruzgar hamleside var ara ara atmasi lazim bak bakalim bi camdan.
edit: bu seferde kutle yok radarda. arac varsa 2 dk cikiver 20 km kuzeye
İyi uyardın. Baktım. %90 yağmur %10 kar evet
Rüzgar kb döndü. Sıcaklık 1.7
1 dereceye yakın bir düşüşle saf kara çevirebiliriz
İyi uyardın. Baktım. %90 yağmur %10 kar evet
gercekten bu sistemde hersey aksine gitmis mehmet konumun icin. olabilecek tum aksakliklar olmus.
1.5 saatin var eger bi alt seviye bulutu yakalarsan radarda gorunmeyen illa atar kar.
neyse ben az calisayim. kar atarsa resim at. gelirim 1=2 saate bakarim
gercekten bu sistemde hersey aksine gitmis mehmet konumun icin. olabilecek tum aksakliklar olmus.
1.5 saatin var eger bi alt seviye bulutu yakalarsan radarda gorunmeyen illa atar kar.
neyse ben az calisayim. kar atarsa resim at. gelirim 1=2 saate bakarim
Tamam abi kolay gelsin
Yorum yok. Sıcaklık sabit kaldı. Saat sabahın 6’sı
2-0 oldu. Son 2 sistemdir sağ gösterip sol vuruyor atmosfer. Özellikle bu sistemde son güncellemelerde bile her çalıştırmanın hemen hemen kar göstermesi ile belki de kafam karıştı.
Takip ettiğim ihtimal düşük bir ihtimalle başladı. Ve bu noktaya evrildi. Şu an kky var yağmur ağırlıklı. Bu dakikadan sonra yağarsa yorumum yok. Ama hiç umurumda değil. Hayal kırıklığı mı bilemiyorum. Sıcaklık takibi yaparken 14 bölüm dizi izledim. Saat 16 dan beri sıcaklık takibindeyim. 14 saattir. Dile bile kolay değil.
Bakalım önümüzdeki günlerde ne olur. Yine ihtimaller var.
Ama öğlen olduğum avmde kar yağıp burada yağmur yağdığı 3.sistem. 3-4 km var rakım farkı da yok denecek kadar az. Tamam 2 sistemde kar gördüm fakat yanıldığım 3.sefer oldu bu bu sezon. Bir iki gün ara vermek iyi olabilir. 72 saat sonra yine yağış girecek o zaman konuşuruz.
. Bir iki gün ara vermek iyi olabilir. 72 saat sonra yine yağış girecek o zaman konuşuruz.
Bu defa inşaallah güzel bir yağış olsun bölge adına
Geceki yağış stadyum tarafında örtü bile yapmış bu arada
Sahutt hocam Siverekte kar haritasındaki görüntü oluşur mu?
Sahutt hocam Siverekte kar haritasındaki görüntü oluşur mu?
Kar haritaları çok değişkendir hocam. Çok aldanmamak gerekir. Son dakikalarda bile yanıltır
Bu gece ve yarın için diyarbakırda kar ihtimali var.
Bu gece ve yarın için diyarbakırda kar ihtimali var.
Sahutt hocam Siverekte biseyler görür muyuz birikim fln olur mu
Sahutt hocam Siverekte biseyler görür muyuz birikim fln olur mu
Siverek de iyi duruyor abim. Muhtemelen yine bir şeyler görürsün