Şöyle güzel manzarada kar altında ne içilir.
"Bir Çaycının Hava Defteri"
-
-
- Resmi Gönderi
Şöyle güzel manzarada kar altında ne içilir.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Karlı versiyonu olursa daha iyi olur.
-
- Resmi Gönderi
Karlı versiyonu olursa daha iyi olur.
Ay sonu :D
-
- Resmi Gönderi
Whisper gece güncellemesinden önce bi çayını alırız..
-
- Resmi Gönderi
Whisper gece güncellemesinden önce bi çayını alırız..
bakalım
Etiketli edelim
Calinmasin
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
bakalım
Etiketli edelim
Calinmasin
The content cannot be displayed because it is no longer available. Hızlı sıcaklık değişimlerine karşı kırılmayan bir bardağımı abi o
-
- Resmi Gönderi
bir zamanlar buralarda kar yağardı ve biz kar yağarken paylaşımlar yapardık. Bu sene talihsiz bir sene geçiriyoruz. Israrla havalar dikiş tutmuyor. Nedendir bilemem ama gidesim var bu şehirden, artık beni bu şehre bağlayan etkenler azalmış durumda, bazen gitmek gerekir. Evet arkanıza bakmadan gitmek hem de...ama gidemiyoruz işte bağlamış bu şehir bizi kendine ..belki bir umut gelir o kar diye umutlanıyoruz...kendimizi avutuyoruz. Neyse bir için içimiz soğusun şu soğuk günlerde...
-
bir zamanlar buralarda kar yağardı ve biz kar yağarken paylaşımlar yapardık. Bu sene talihsiz bir sene geçiriyoruz. Israrla havalar dikiş tutmuyor. Nedendir bilemem ama gidesim var bu şehirden, artık beni bu şehre bağlayan etkenler azalmış durumda, bazen gitmek gerekir. Evet arkanıza bakmadan gitmek hem de...ama gidemiyoruz işte bağlamış bu şehir bizi kendine ..belki bir umut gelir o kar diye umutlanıyoruz...kendimizi avutuyoruz. Neyse bir için içimiz soğusun şu soğuk günlerde...
İçimiz "ısınsın" diyecektin abi galiba. :'D
-
- Resmi Gönderi
İçimiz "ısınsın" diyecekti abi galiba. :'D
hayır tam tersi, dediğim gibi. eğer kar yağsa soğuk olsa içimiz ısınsın derdim ama ironi yaparak içimiz anca soğur bu ile dedim. =D
-
- Resmi Gönderi
İçimiz soğusun demiş Şubat ayında
Sistemci5534 doğru demiş
- Resmi Gönderi
Eee hadi gençler... Nerde bu tahminler.
Hadi sonbahar başlıyor kışa az kaldı. Odun erzak stok edin.
Whisper dayınız ocağına bakıma gitti.
- Resmi Gönderi
bir gün içelim seninle, benden manzara senden olsun…
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
dayım bu yaz inşallah şu korona illetinden kurtulayım yanına bir çaya geleceğim inşallah ???
-
- Resmi Gönderi
dayım bu yaz inşallah şu korona illetinden kurtulayım yanına bir çaya geleceğim inşallah ???
Model konusuna gel köye sonra gelirsin üle
-