Modeller bu şekilde çıkmaya devam
Yani bizim için iyi değil galiba abim çünkü bu şeklide sistem inmiyor bize abim ne zamana kadar bu şekilde devam eder ne zaman senin istediğin görüntüler çıkmaya başlıcak abim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturModeller bu şekilde çıkmaya devam
Yani bizim için iyi değil galiba abim çünkü bu şeklide sistem inmiyor bize abim ne zamana kadar bu şekilde devam eder ne zaman senin istediğin görüntüler çıkmaya başlıcak abim
Diyorumki modeller bu şekilde çıkmaya devam . Bu tarih aralığında kar vs yok modeller bu çıktıya uyuyor modellerin değişim göstermesini sizle beraber takip edelim istiyorum sizlere bir şeyler katmak için yanlış yapmıyorum dimi .
21 Ocak çıktısı
Sinan abi Nolucak abi şimdi
Sinan abi Nolucak abi şimdi
Sanırım dün gece cevap verdim aynı mesaja
Sinan abi
Zonal rüzgarları çok yüksek seviyede diye tahmin ediyorum hocam ben onlar zayıflamadam güney enlemlere soğuk akışı olmaz diye tahmin ediyorum hocam
Sinan abi çok kötü gelmiş
Sinan abi çok kötü gelmiş
Sanki kar yağışıni Sinan abi getircek gerçekten adamı ne kadar bunaltiyon akışına bırak gitsin senin ki kar sevdasından başka yere doğru gidiyor
Bakalım bu gece bizim veride değişiklik olacak mı oda çok geç güncelleme oluyor 23:30 gibi
Şubat ayında iskandinav yükseği her gün aktif hiç böyle görmedim eğer bu şartlarda kar yağmazsa en kötü kışlar arasında ilk 3 girer bu sezon
Şubat ayında iskandinav yükseği her gün aktif hiç böyle görmedim eğer bu şartlarda kar yağmazsa en kötü kışlar arasında ilk 3 girer bu sezon
Eren modellerde de var aynı görüntü
Eren modellerde de var aynı görüntü
Model 700 saat değil ama