- Resmi Gönderi
Model 700 saat değil ama
Ne demek istediğini anlamadım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturModel 700 saat değil ama
Demek ki şekli şemali, konumu da önem arz ediyor. Aralara birazda mor serpiştirirse yaslan arkana. Ben mor seviyorum.
1-28 şubat arasını gösteriyor bu rejim ama modelde şu an 8-9 şubat görebiliyoruz yani gfs de
1-28 şubat arasını gösteriyor bu rejim ama modelde şu an 8-9 şubat görebiliyoruz yani gfs de
Anladım şimdi peki Ocak 26 damı yeni güncelleme olacak yoksa günlük güncellememi .
Anladım şimdi peki Ocak 26 damı yeni güncelleme olacak yoksa günlük güncellememi .
Günlük
Sinan abi az önce güncellendi
Günlük
Güzel not alıyorum bunuda
Sinan abi az önce güncellendi
Bende bu deseni atayım güncel
22 Ocak günceli
23 Ocak günceli
Doğu anadoluya daha yakın sistem
Değerli hocalarım Sinan >>>WinteR<<< mehmet civan bunlar ne anlama geliyor acaba ben işteyim de boştayken bi araştırıyım dedim ama ne olduğunu anlayamadım bakarsanız sevinirim
Taze taze yeni en güncel halleri müsait bir hocamız bakarsa çok sevinirim
Zonal Rüzgarlarda Sert Düşüş Var Buda Polar Vorteksin Zayıflayacağı Ve Güney Enlemlere Soğuk Akışı Olacağını Söylüyor. Hatta Polar Vortekste Bölünme Bile Olabilir
Değerli hocalarım Sinan >>>WinteR<<< mehmet civan bunlar ne anlama geliyor acaba ben işteyim de boştayken bi araştırıyım dedim ama ne olduğunu anlayamadım bakarsanız sevinirim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Kutuplarda Isınma Var Buda SSV Yani Polar Vorteksin Ya Yer Değiştitmesine Ya Da Bölünmesine Sebep Olabilir. Ama Kesin Bir Şey Yok Şu An İçin