Klasik -NAO işte.Ne zaman kurtulacağız şu patternden bilmiyorum.
Kısa Vade Analizleri, Uyarılar, Tahminler
-
-
Klasik -NAO işte.Ne zaman kurtulacağız şu patternden bilmiyorum.
-NAO patent filan bakmak şuan önemli değil geçen sene patent bize olumlu yönde idi ancak sonradan lehimize döndü bu seferde tam tersi olacağını düşünüyorum Patent lehimize olurken bir anda aleyhimize döneceğini düşünüyorum. Süper Elnino etkileri nasıl olacak bende merak ediyorum en son 2016 ayında olmuştu sanırım aralık ocak soğuk şubat ise sıcak geçmişti Dünya giderek ısınıyor bunun sonu ekosistem kendini toparlamak için kendini bir mini buzul çağına bırakabilir onunda çok uzak olduğunu düşünmüyorum açıkcası okyanuslar Baya sıcak güncel enso verilerine bakılacak olursa.
Tabiki el Nino ülkemiz de doğrudan etkili değildir ancak dünya çapında iklimde ciddi değişiklikler görülebilir.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yeni haftaya hareketli giriş yapıyoruz ,bu hafta ülkemizde yağış almayan tek bir ilçe dahi kalmayacaktır belki az olur belki çok ama batıdan doğuya her yer yağış alacak.
-
- Resmi Gönderi
İstanbulda Pazar günü rüzgar hamleleri 100+km gibi bir hıza ulaşacak dikkatli olmamız lazım bu her zaman yaşanan bir olay değil
-
- Resmi Gönderi
Misafir kullanıcılar da kısaca 1 dakika kadar sürede üyelik oluşturabilir. Sohbet muhabbet havasında geçen ortamimiza katılabilir, paylaşımlarda bulunabilir , sorularınızı sorabilirsiniz. İyi forumlar dileriz.🤗
-
Kısa vadeci arkadaşlar ve bölge sorumluları skew t grafiğini bolca kullanmanızı öneririm hem kapsamlı hemde tutarlı grafiktir bilmeyen arkadaşlar kolayca öğrenebilir şahsen önümüzde ki sistemde iş yapacağını düşünüyorum
-
salı-çarşamba marmara ve egede rüzgar kuvvetli esiyor dikkat edelim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yeni haftada yağışlı dalgamız var
-
Bu akşamdan itibaren ege ve akdenizde yağış başlıyor yarın ve ondan sonra ki günlerde doğuluyor hemen hemen ülkenin her yerinde yağış olur
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu gece saatlerinden itibaren batıdan başlayarak ülkenin her noktasında yağışlar başlıyor detayları bölge konularında sorabilirsiniz.
-
Bu gece saatlerinden itibaren batıdan başlayarak ülkenin her noktasında yağışlar başlıyor detayları bölge konularında sorabilirsiniz.
Oraj yağışları olacak eren. Aksiyon var
-
Oraj yağışları olacak eren. Aksiyon var
İlkbahar yağışları sonbahar soğukları gibi bişey
-
İlkbahar yağışları sonbahar soğukları gibi bişey
Mayıs orajları gibi bir şey
-
Yarın iç kesimlerde kar başlıyor tekrardan alçaklarda normal yağmur olarak yağışlar var detayları bölge konusundan sorabilirsiniz
-
Pazartesi,salı kuzey kesimler ve iç kesimlere tekrardan bir serinlik ve yağış geliyor kar sınırı yine 1400-1500 civarı akabinde mevsim normallerinin 6-12 derece üstü sıcaklıklar var çoğu bölge 20-25 dereceyi görür
-