- Resmi Gönderi
4 Aralık Sistemi'nden sonra 10-15 gün sistem gelmeme ihtimali belirdi.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur4 Aralık Sistemi'nden sonra 10-15 gün sistem gelmeme ihtimali belirdi.
4 Aralık Sistemi'nden sonra 10-15 gün sistem gelmeme ihtimali belirdi.
Hangi modelde acaba
Hangi modelde acaba
Model değil endeks ve sayısal verilerde. Modellere son 5 gün içinde ciddiyetle bakılır.
Son incelemelerime göre 4 Aralık Çarşamba günü İstanbul'un hiç bir bölgesinde kar yağışı görülemez. Yağışın yoğun olduğu anlarda 850 hPa'da ancak -2 derece girişi olabiliyor. -6'lık soğuk girişi yağışın ardından giriyor. Deniz etkisi oluşacak yağışlar de sinoptik görünümün kaliteli kütleler oluşturmasına engel olacağı için hiç bir bölgede kar türü yağışlar beklemiyorum.
Kartepe'de beklediğim gibi yoğun kar yağışı var sabahtan beri. Uludağ da kayak sezonunu yavaştan açıyor. Güzel gelişmeler bakalım.
ECMWF 3 günlük kar yağışı verisi (Karla Karışık Yağmur dahildir)
Kar sorularınızı buradan sorabilirsiniz.
The content cannot be displayed because it is no longer available. ECMWF 3 günlük kar yağışı verisi (Karla Karışık Yağmur dahildir)
Kar sorularınızı buradan sorabilirsiniz.
Soruları konulara değilde buraya alalım arkadaşlar
ICON 3 günlük toplam kar yağışı (sulu kar dahil)
Konu altında yakın vadedeki sistemlere dair (Mesela 4 Aralık sistemi) sorularınız dışında yazı görmek istemiyorum arkadaşlar.
Cuma Gününe Kadar Olan Toplam Yerde Kar Birikimi (KKY Dahil DEĞİLDİR)
İç Bölgelerimizin Hemen Hemen Tamamında Hafif Örtüler Oluşabilecekken Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgelerimizde Yoğun Kar Yağışları Görülecektir.
merhaba lar yarın için son durum nedir biliyorum çok sordum ama bu son yarın kar varmı?
İlçe bazında konum atarsanız cevaplayabilirim.
Saat 15:00'da soğuk cephe.
Şu sıralar soğuk cephe Kuzeybatı kesimlere giriş yapmaya başladı.
Bolu merkez bu gece ve yarın kar durumu hakkında bilgi verebilirmisiniz ? İnsan yılın ilk karı olunca ister istemez merak ediyo ?
Sametgdkhd hocam konumunuz belki yağmurun içinde uçuşan birkaç kar tanesi görür en fazla.
Bolu merkez bu gece ve yarın kar durumu hakkında bilgi verebilirmisiniz ? İnsan yılın ilk karı olunca ister istemez merak ediyo ?
Konumunuz Çarşamba gecesinden itibaren Karla karışık yağmur ve kar yağışı görecektir.