Namık Kapucu . Aslen kastamonu luyum. Benim tutkum küçüklükten beridir herkes gibi. 32 yaşındayım. Polis memuru olarak siirt kurtalan da görev yapıyorum . Sistemci5534 kardesim Emre özkul la aynı sınıftaydık . Şaşırdım onu bu sitede görünce ve çok sevindim . Sağlıcakla kalın
Ailemizin Üyelerini Tanıyalım!
-
-
- Resmi Gönderi
Fevzi Burak hocamız @EmreTEMUR 'un kefil olmasıyla ve önermesiyle birlikte sitemizin Veri Analiz Uzmanı kadrosuna katılacaktır. Bundan önce kendisini burada tanıtırsa çok mutlu oluruz
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı olsun hocam Fevzi Burak
-
Adım soy adım Fevzi Burak Öztürk. Samsunda yaşıyorum ve 19 yaşındayım, tıp fakültesi öğrencisiyim okullar açılmış olsaydı Çorumda olacaktım. Küçüklüğümden beri kendimi bildim bileli kar sevdalısıyım ?. Son 1 2 yıldır daha fazla veri bakmaya başladım ufak ufak tecrübeler oluşmaya başladı çok değerli hocalarımız var bu forumda onlardan daha çok bilgi öğreneceğimi düşünüyorum sonuçta daha yeni yeni giriyoruz kendimizi geliştirmemiz lazım kadir emre hocamında vesilesiyle aranızda bulunmaktan büyük bir onur duyuyorum
-
Fevzi Burak Hayırlı olsun hoş geldiniz
-
Adım soy adım Fevzi Burak Öztürk. Samsunda yaşıyorum ve 19 yaşındayım, tıp fakültesi öğrencisiyim okullar açılmış olsaydı Çorumda olacaktım. Küçüklüğümden beri kendimi bildim bileli kar sevdalısıyım ?. Son 1 2 yıldır daha fazla veri bakmaya başladım ufak ufak tecrübeler oluşmaya başladı çok değerli hocalarımız var bu forumda onlardan daha çok bilgi öğreneceğimi düşünüyorum sonuçta daha yeni yeni giriyoruz kendimizi geliştirmemiz lazım kadir emre hocamında vesilesiyle aranızda bulunmaktan büyük bir onur duyuyorum
Hoşgeldin Burak Meteoroloji hobinde başarılar diyorum. Sen de bizim aramıza katıldığın için biz de onur duyuyoruz. Senin gibi insanlara ihtiyaç var.
-
- Resmi Gönderi
Fevzi Burak teşekkürler hocam hoşgeldiniz tekrar, sağ üstten özel sohbetler bölümüne bakabilirsiniz sizinle oradan iletişime geçeceğim
-
- Resmi Gönderi
Fevzi Burak hoşgeldiniz hocam.
-
Destek çıkan hocalarıma teşekkür ediyorum hoşbuldum arkadaşlar
-
- Resmi Gönderi
Selamlar Fevzi Burak hoşgeldin aramıza ve hayırlı olsun yeni rütben ?
-
Destek çıkan hocalarıma teşekkür ediyorum hoşbuldum arkadaşlar
Sizin forumumuza gelişiniz ile inşallah güzel bir sistem alırız hocam
Tekrardan hoşgeldiniz
-
- Resmi Gönderi
Hoş geldiniz
-
Fevzi Burak hoşgeldin , başarılar
-
- Resmi Gönderi
Günceldir..
Arada yazan arkadaşlar olursa memnun oluruz
-
- Resmi Gönderi
Günceldir..
Yeni gelen dostlarımızı da bekleriz konuya . Arada unutanlar da vardır ..
-