- Resmi Gönderi
Bazen sadece birinin adını bilirsiniz
Hikayesini değil... hikayesini bilemediğimiz o kadar insan var ki aslında, sonra kendi
Kendimize kızıyoruz belki de neden böyle yaptık diye ...
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBazen sadece birinin adını bilirsiniz
Hikayesini değil... hikayesini bilemediğimiz o kadar insan var ki aslında, sonra kendi
Hâlâ iptal olmadı sınavlar yapıcak bir şey yok
Doğru abi benim değerim bilinmiyor mesela, neden hikayemi bilen yok, yaşadıklarımı bilen yok, bu yüzden de yapacağım bir şey yok. Olsun kader.
Hâlâ iptal olmadı sınavlar yapıcak bir şey yok
Açıklama gelmedimi
Açıklama gelmedimi
Açıklama yok hala bekliyorum ben
Bu akşam yapılır umarım
Şu yorumunu gelip gidip okuyorum abi o kadar çok doğru demişsin ki beni duygulandırıyor ağlayacak gibi oluyorum.
Hala haber yok ya
Bence iptal olmaz.O kadar hazırlık yapıldı,kararlar alındı.Alınan kararlardan biraz zor dönerler.Ben lise sondayım,sizlere tavsiyem sınavlar olacakmış gibi çalışın,iptal olursa da bişey kaybetmezsiniz.
Yunusların gülüşüne aldanmayın, intiharın eşiğindeler..
Annesini babasını ailesini yitirmiş İnsan kalkıp sınava çalışmayla mı uğraşacak uğraşabilecek? Ne sanıyor bunlar. Onlara bir şey olmuyor tabii maddi durumları yerinde kaybettikleri kimseleri yok girmek zorunda oldukları sınavları yok Biz kimiz ki bizi önemsesinler
Annesini babasını ailesini yitirmiş İnsan kalkıp sınava çalışmayla mı uğraşacak uğraşabilecek? Ne sanıyor bunlar. Onlara bir şey olmuyor tabii maddi durumları yerinde kaybettikleri kimseleri yok girmek zorunda oldukları sınavları yok Biz kimiz ki bizi önemsesinler
Kardeşim onlar gelsin sabah 7.30 levent metrosuna binsin görelim
Pazartesi günü karar verilecek diyorsun ama Pazartesi benim matematik sınavım var
Dün Ordu Valisi toplantı yapmış bugün belki bir karar çıkar
Onu bende anlamadım Pzt günü bir çok öğrencinin sınavı var bende dahil nasıl bir yol izlenecek sabah mı karar verilcek anlamadım nasıl işse
Ellerinde listeler var,anlık bilgileri alıyorlar.Bu kadar da sıkılmayın artık.Bugun bir açıklama gelir bence.