- Resmi Gönderi
Neti olmayan, telefonu olmayanlar hala var.İmkanları kısıtlı,aileleri kalabalık gençler var.Her evde 1 çocuk yok ki.Egitim de kimin gerisinde kalıyoruz?
Yatsın çocuklar seneye devam,veya öbür seneye devam edilse ne olur?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNeti olmayan, telefonu olmayanlar hala var.İmkanları kısıtlı,aileleri kalabalık gençler var.Her evde 1 çocuk yok ki.Egitim de kimin gerisinde kalıyoruz?
Yatsın çocuklar seneye devam,veya öbür seneye devam edilse ne olur?
Eğitimde kayıp yok. İnanmayan kaybolmayan neslin geçmiş senelerdeki pisa veya yks sonuçlarına bakabilir.
Sınavlara itiraz eden arkadaşlar sizleri TRT belgeseldeki okula gitmek için saatlerce yuruyen çocukları izlemenizi tavsiye ederim
Ben iptal için diretmiyorum, herkesin imkanı olmasa da benim çalışmak için idare eder düzeyde imkanım vardı. Ve çalıştım da hala da çalışıyorum. Sınav konusuna tam olarak ne diyeceğimi bilmesem de alınan kararın normal olduğunu sanmıyorum. Sonuçta okula giden tek öğrenci liseliler değil. İlkokul ve ortaokul seviyesindeki öğrenciler sadece davranış puanıyla sınıfı geçerken neden sadece lise öğrencileri sınava tabi tutuluyor, ben sadece bunu merak ediyorum. Eğitim neredeyse durakladı bunu kabul ediyorum. Ancak lise öğrencilerine günde 3 tane sınav yapmak eğitimi normale döndüremeyecek ne yazık ki. Tabi ki adaletsizlik ve ekonomik uçurum her zaman vardı buna itiraz edemem ? ama bu adaletsizlik özellikle şu dönemde iyice arttı, ki bazı öğrenciler internete bile sahip değil. İnternete sahip olanlar bile bağlantıda sıkıntı yaşıyor
Böyle devam
Bizim sınavlar 8 Mart'a alınmış
Bizim Pazartesi ve Salı olacak sınavlar ertelendi bakalım Pazartesi belli olur açıklamadan sonra ne zaman olcağı iptal mi olcak ertelenmeye devam mı etcek
İl genelimi
İl genelimi
Bizim okul açıklama yaptı Meb'ten geldi
Galiba her yerdeymiş
İl genelimi
hadi iyisiniz
Bütün Türkiye'de ertelenmiş. https://www.milliyet.com.tr/galeri/sinavla…zaman-6442918/3
8 mart tan itibaren karar alınacakmış.
Sınavı kasımda oldum kafam rahat