Gem kar haritası çıktıysa alabilirmiyiz
Diğer Modellerin Paylaşımı (GEM, UKMO, ICON vs)
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Arpege devam diyor
-
Arpege devam diyor
Güzel görüntü açıkcası ben diğer modellerin böyle değilde bir tık iyileşmesini bekliyorum
-
Dostlar arpege ve GEM ne ölçüde güvenilir ? Sanırım diğer modellerin aksine istanbul için daha güzel çıktılar veriyorlar.
-
- Resmi Gönderi
Dostlar arpege ve GEM ne ölçüde güvenilir ? Sanırım diğer modellerin aksine istanbul için daha güzel çıktılar veriyorlar.
arpege kısa vadede iyi gemde orta vade de gfs ve ecmwf e yakın
-
arpege kısa vadede iyi gemde orta vade de gfs ve ecmwf e yakın
tmmdır teşekkür ederim
-
GEM çok güzel geldi
-
Gem ekstrem sistem indirirdi devamında
-
Bir de paylaşsanız keşke dostlar 😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
paylaşmayı bilmiyorum:/
-
- Resmi Gönderi
paylaşmayı bilmiyorum:/
ekrana sağ tık resmi kopyala yap yapıştır buraya , teldeysen indirmen lazım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ekrana sağ tık resmi kopyala yap yapıştır buraya , teldeysen indirmen lazım
Yoo telden de kopyala yapıştır yapılıyor hatta ve hatta resme basılı tutup yeni sekmede açıp sekmedeki url yi kopyalayıp buraya gelip 3 nokta basıp galeri simgesinin yanındaki kutucuğa tıklayıp url yapıştırılabiliyor hatta ben model sayfasında nedense paylaşım yapamıyorum urlyi yapıştırarak yaptım bir kere.
-
- Resmi Gönderi
Yoo telden de kopyala yapıştır yapılıyor hatta ve hatta resme basılı tutup yeni sekmede açıp sekmedeki url yi kopyalayıp buraya gelip 3 nokta basıp galeri simgesinin yanındaki kutucuğa tıklayıp url yapıştırılabiliyor hatta ben model sayfasında nedense paylaşım yapamıyorum urlyi yapıştırarak yaptım bir kere.
çok uğraştırıcı
-
- Resmi Gönderi
GİF ATALIM
GEM AKŞAM
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -