- Resmi Gönderi
ECMWF ENS dün akşamdan daha iyi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturECMWF ENS dün akşamdan daha iyi
ECMWF 27-29 arası için gayet yeterli bir potansiyel sunuyor.. Özellikle Trakya ve Marmara'nın iç ve yüksek kesimlerinde sağlam bir kar yağışı var..
Bir İstanbul klasiği ; Soğuk (ECMWF modeline göre) yağışın kuvvetli kısmı çıktıktan sonra giriyor.. Modellere göre İstanbul'da kar ihtimali şuan hatrı sayılır bir seviyede değil.. Değişime açık bir durum. Dediğim gibi potansiyel var her an her şey olabilir.. Vade yakınlaştıkça detaya girmek daha doğru olur
.
Bu gönderi, ECMWF ve UKMO modelinin ve ürünlerinin senaryolarına göre hazırlanmıştır. Değişime %100 açıktır
Sabah modellerinin kar haritaları
EPS'ye göre 1000mb altında basınç oluşma olasılığı. Siklonun rotası daha iyi anlaşılıyor böylelikle.
1000mb da olusabilir ? CAN
Güneydoğu efsanesi :kardan adam:
GFS AKŞAM GÜNCELLEMESİ NAPTI?
Sıcaklığı aynı gün içerisinde 13-14 derece birden düşürdü.
Özellille Doğu Trakya başta olmak üzere Marmara ve İç Ege'ye çok kuvvetli kar yağışları verdi. İstanbul da dahil olacak şekilde sahiller şakır şakır yağmur ve en fazla havada kar, biraz daha yüksekler (150 rakım üstü) yoğun kar alır dedi.
Üst seviyedeki soğuk çok hızlı bir biçimde alt katmanlara ineceği için kuvvetli yağış sırasında sahillerde bile havada kar görme şansı da var dedi.
Siklonun geçişi ve rüzgarın Yıldız kerte karayele dönüşü
Eline sağlık CAN abi
ECMWF ısrarını sürdürüyor
ECMWF hala aynı siklon rotası konusunda ısrar ediyor.
GFS gece güncellemesini bu akşam buradan paylaşıyorum.
GFS gece güncellemesini bu akşam buradan paylaşıyorum.
Aksam degil gece olacak cam abi
Aksam degil gece olacak cam abi
Bana bu saat akşam ya :D Ondan