Futbol Konusu
-
-
Bizim TFF hiç bir şeyi doğru yapamıyor çıkar işte 2 tanede play offtan takım sayısı 20 olsun 1. ligde şimdi 19 takım olacak 1 takım bay geçecek her hafta saçma sapan işler
-
Bizim TFF hiç bir şeyi doğru yapamıyor çıkar işte 2 tanede play offtan takım sayısı 20 olsun 1. ligde şimdi 19 takım olacak 1 takım bay geçecek her hafta saçma sapan işler
Kusura bakma katılmam çünkü o zaman yarı final maçlarının final niyetiyle tekrarlanması taraftarıyım
-
Abdullah Avcı Visca’yı ikna etti sıra Başakşehir kulübünde
-
Beşiktaş Vida’ya 2 yıllık sözleşme uzatma teklifi
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aynen kardeşim aç kapıyı aras kargo :D
(ironi)
-
Başarılar Sakarya
-
Kocaelispor 3-0 önde Sakarya çok dağıldı
-
O zaman kocaeliye 1.lig hayırlı olsun
Hayırlı olsun.Sakarya nın çıkmaması iyi olmuş.
-
Bal liginde olan efsane Diyarbakırspor geri dönecek seneye 3. ligde olacağız inşallah.
-
Tebrikler Kocaeli seneye bakalım neler olacak Kocaeli’nin çıkmasının ardından buraya bunu bırakıyorum
#EskiTürkiyeFutbol1.ligiLoading...
-
BAL Liginde Grup Ve Normal Fikstür Yeniden Çekildi
266 Takımla yola çıkıldı ama virüs nedeniyle bu sezon 158 tane takımın katılmak istememesi nedeniyle hakları seneye devredildi. Daha önce böyle bir bilgi vermiştim forumda biliyorsunuz
266 takımla yola başladık 103 takımla artık devam ediyoruz yeni grupları atıyorum şimdi
-
Kocaelispor'u tebrik ediyorum inşallah Süper Lige de çıkarlar...
Sakaryalı olarak söylüyorum bu oyun beni üzdü maçı hiç haketmedik ve 1 seneyi çöpe attık 1.lige çıkmayı hiç haketmedik (Bu maçlık)
Ama bence doğrusu bu 2 takımın da 1. Lige çıkması iki takımda sonuna kadar hakediyor
-
Bilindiği Üzere 9 Tane Ayrı Bölgeyle Yola Çıkmıştık Şimdi 4 Bölgeyle Devam Ediyoruz Yeni Gruplar Geliyor
-