• İY TR 2 - 1 AZE

28" Mahmudov 0 - 1

34" Halil Dervişoğlu 1 - 1

45" Kaan Ayhan 2 - 1

Halil milli takımda ilk maçında ilk golünü attı B)

Tothenamadı

• Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Kerem'den muhteşem Marsilya dönüşü :O

• Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Hey gidi günler

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Altay sakatlanmış önemli bir durumu varsa 4 kişi kadrodan çıkarılacaktı biri olabilir maçı izlemiyordum ne oldu da sakatlandı

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Altay sakatlanmış önemli bir durumu varsa 4 kişi kadrodan çıkarılacaktı biri olabilir maçı izlemiyordum ne oldu da sakatlandı

Altayın çok ciddi bir şeyi yok gibi daha çok tebdir amaçlı duruyor ama halil akbunar sakatlanmış olabilir sert bir müdaheleydi halile yapılan

Tothenamadı

• Trabzonspor yıldızlara doymuyor

Marek Hamsik’in Türkiye Temsilcikeriyle Pazartesi Günü Görüşme Gerçekleştirilecek

• Galatasaray UCL'den men edilebilir.

Ayrıca;

Galatasaray'ın yardımcı antrenörleri Ümit Davala ve Levent Şahin, Fatih Terim'in ekibinden ayrıldı.

• Fenerbahçe'de takımdaki bütün futbolculardan indirim talep edildi. Başkan Ali Koç'un talimatıyla gönderilen mesajda, takımın ekonomik olarak zor günler geçirdiğini ve şampiyonluk yolunda önemli takviyelerin yapılabilmesi için futbolculardan %15'e yakın fedakarlık istenildi. Ancak buna çoğunluk karşı çıktı. Maaşta yardımcı olmayan oyuncuların satış listesine koyulabileceği aktarıldı.

Fenerbahçe'de mali olarak işler hiç iyi gitmiyor. Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nin kaçması, sezon başı yüksek maliyetle kurulan takımın giderlerini karşılamadı. Eğer şampiyonluk gelseydi, birçok ödeme yapılacaktı. Önümüzdeki sezon yapılacak transferler için maaş bütçesinin biraz daha daraltılması planlandı. Futbolculardan %15'e yakın indirim talep edildi. Ancak buna karşı çıkanların sayısı bir hayli fazla oldu.

"İNDİRİMİ KABUL ETMEYEN GİTSİN"

Yönetimin, indirimi kabul etmeyen futbolcularla yolları ayırabileceği belirtildi. Kadronun maaş bütçesini 40 milyon euro seviyelerinde tutmaya çalışan Sarı-Lacivertliler'in, yeni transferler için durumu tehlikeye girdi. Bu sebeple herkes gözden çıkartılabilir durumda.

Ayrıca;

Galatasaray'ın yardımcı antrenörleri Ümit Davala ve Levent Şahin, Fatih Terim'in ekibinden ayrıldı.

Buna ben de şaşırdım böyle bir bilgim yoktu bu aralar transferdeyim ben Fenerbahçe den bekliyordum meni Galatasaray mı olacak

Olayı araştırdım durum şöyle

Son dönemde Galatasaray'ın Başkan Mustafa Cengiz ve yönetiminin, teknik direktör Fatih Terim'le yaşadığı sorunlara bir de Şampiyonlar Ligi eklendi. 31 Mayıs'a kadar futbolcuların alacaklarını ödeyip borçsuzluk belgesini oyunculara imzalatması gereken sarı-kırmızılıların, belgeyi alamamaları durumunda ise Şampiyonlar Ligi'ne katılımı tehlikeye girecek.

Sözleşme görüşmeleri dondurulan futbolcular belgeyi imzalamak istemezken sürecin nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor. Galatasaray'ın sezon başından beri sorun yaşadığı Feghouli 'borçsuzluk belgesi' imzalamayı reddederek İspanya'ya tatile gitti. Albayrak, Muslera ve Arda bu tip sorunları çözüyordu ama Galatasaray kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak da bu sezon kendisini geri plana çekince, yükler Başkan Cengiz'e bindi.

• İşler yabancıya kaldıysa 6.sırada ki takım Hatayspor hazır olsun konferans ligi yolcusu olabilir Trabzon Avrupa ligi Play-Off larına garanti devam edebilir Fenerbahçe Şampiyonlar ligine ama ben böyle bir durumda içime doğuyor fenerde men alacak gibi bu durumda da Alanya hazır olsun işler buraya giderse zaten olaylar 10 yıl unutulmaz

• Resmi Gönderi

Albayrak Terim peşindedir her zaman..O nereye o oraya adeta.Geri planda falan değil resmen Terim tarafındadır.. ,Başkan "Terimle çalışmam "dediği an Albayrak anında dönüş yaptı.

• Albayrak Terim peşindedir her zaman..O nereye o oraya adeta.Geri planda falan değil resmen Terim tarafındadır.. ,Başkan "Terimle çalışmam "dediği an Albayrak anında dönüş yaptı.

O şampiyonalar ligine gitmen bir oyuncunun eline bırakmayacaksın Trabzonspor’a giden oyuncuların gitmesinin sebebi maaşların zamanında yatması bu çok dile getiriliyor transferde o yüzden yok 3 yok 4 milyon vermeyeceksin veremiyorsun

• Kocaelispor Ve Sakaryaspor Finali Oynanacak TFF 2 Takımın Çıkması İçin Yaptıkları Başvuruyu Reddetti

Bence iyi oldu çünkü sen onu en başta ayarlasaydın

Kocaelispor - Hekimoğlu Trabzon maçı final olurdu ve uzatmalara giderdi öbür maçı zaten Sakarya yenerdi