• Bende öyle düşünüyorum. Galatasaray'ın durumu çok karışık, yönetim teknik direktör transfer vs vs. Bakalım bu karmaşa içinde ne kadar hazırlanabilecekler.

Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön elemeden katılacak olan Galatasaray'ın muhtemel rakipleri ise Celtic, PSV ve Sparta Prag oldu.

2. ön eleme muhtemel rakipleri böyleyse play off düşünülmez.Her zaman ucl ön elemeleri zor oluyor.Fener e arsenal sahktar donetsk monaco gibi rakipler çıkıyordu play offta.

:I

• Şampiyonlar Ligi'ne 2. ön elemeden katılacak olan Galatasaray'ın muhtemel rakipleri ise Celtic, PSV ve Sparta Prag oldu.

2. ön eleme muhtemel rakipleri böyleyse play off düşünülmez.Her zaman ucl ön elemeleri zor oluyor.Fener e arsenal sahktar donetsk monaco gibi rakipler çıkıyordu play offta.

Bence denk takımlar, Galatasaray eğer acele edip, karışıklıktan kurtulursa bu turu da geçer.

Fenerbahçe zaten şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayan en şanssız Türk takımı. Genel'de çok güçlü takımlar denk geliyor.

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Aday adayı 🙂. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim

Genç değil ama yetenekli, çalışırsa Tugay Kerimoğlu gibi olabilir.

• Bu arada Ali Koç a helal olsun tüm fbli yorumcuları da fener sayfalarını da kendi tarafına çekti tebrikler.En iyi başarısı 3.lük olan başkana aday olması için yalvarılıyorsa bilinki o işte bir iş vardır.Kulübü babasının çiftliğine döndürdü helal olsun.

Şuna çok gülerim Ali Koç başkanlığa devam edip Trabzonspor AİHM de davayı kazanırsa adam -1 kupa almış olacak o Ramazan’da su içmenin bedeli ödenecek

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Şunu merak ediyorum Galatasaray borçsuzlul belgesini ulaştırabildi mi diye haber yapan sitelerden çıt yok bu konuyu oralardan alıyordum

• Avrupa kupalarının fikstürleri hazır örnek yukarıda var özellikle Euro 2020 de değişiklik var öncekine göre

• Kupa Açılışta Özel Bir Gösteriyle Gösterilir Bize Şans Düştü

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları (Öncelik sırasına göre):

1. Nuno Espirito Santo

2. Paulo Fonseca

3. Ralf Rangnick

(TRT Spor)

• Trabzon fenerin kupasıyla uğraşacağına kendi haline baksaydı şimdi bu halde olmazdı.

Şöyle bir durum var AİHM TFF nin tarafsız olmadığını onayladı diğer başvurdukları yer Şampiyonlar Ligine gitmemeyi yaptı UEFA onu karıştırmıyorum TFF ye göre verdi burada değişik şeyler çıkacak gibi kara ne zaman açıklanacak o da muamma 2-3 ay geçti

• AİHM sonucu şimdi daha da önemli oldu.Oradan bir kabul çıkarsa asıl eğlenceyi şimdi gör bakalım ne olacak?

Türk mahkemelerinin ve TFF nin tarafsız olmadığına inanan bir mahkeme,nasıl bir sonuç verecek merakla izliyorum.

• Sivasspor Rıza Çalımbay’la 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı