Cristiano Ronaldo Bundesliga'da hiç oynamamasına rağmen Manuel Neuer'e en çok gol atan futbolcudur.
(10 gol)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCristiano Ronaldo Bundesliga'da hiç oynamamasına rağmen Manuel Neuer'e en çok gol atan futbolcudur.
(10 gol)
Jose Mourinho, Roma yönetiminden yeni sezon öncesi Beşiktaş ile bir hazırlık maçı organize edilmesini istedi.
(Sabah)
5. Dakikada gol mü yenir
Gollll adamsın efsane goldü
İsviçreyi tutuyorum ben bu arada 😄
Gollll adamsın efsane goldü
Hocam kuponmu yatırdın niye adamsın diyorsun
Bu nasıl takım yav
Hocam kuponmu yatırdın niye adamsın diyorsun
yok canım İsviçre'nin yenicegini biliyorum ondan sevindim
Adamların uzaktan vurulucuları iyi sen de vurduruyorsun kafayı yicem ya sonra suç kaleciye gidiyor
bizim yenebileceğimiz takım gallerdi o maç bitince benim için bitti zaten turnuva. Galleri yenseydik şurdan 1 puan almak için her şeyi yapardık ama o maç yenilgi gelince zaten bu maçı kafasınfa bitrimiş takım. İsviçre akıllı oynuyor az geliyor öz geliyor. Bari 1 gol atalımda hayvancağızlara 1 ton mama gitsin
2022 Dünya kupası Elemeleri ve 2022 Dünya Kupasında güzel şeyler var aklımda o zamana kadar süre var bakalım ne çıkacak
Az daha yine yiyorlarmış Uğurcan bire birde kurtarmış bizimkiler işi yanlış anlamış yiyince değil atınca 1 ton mama veriliyor
2022 Dünya kupası Elemeleri ve 2022 Dünya Kupasında güzel şeyler var aklımda o zamana kadar süre var bakalım ne çıkacak
Hatta çalışmalara bu akşam başlıyorum bu durumda biraz aktif olamayabilir iyi ama yaptığımda örneği atacam
Tam bişeyler olacak derken kaçırdığımız golün arkasına golü yedik 3-1
Maalesef büyük ümitlerle başladığımız turnuvadan puan dahi alamadan elendik.
Puan 0
Atılan Gol 1
Yenilen Gol 8
Çok büyük hayal kırıklığı çoookk...