Bu arada ufak bir tahmin yapayım
Bu hafta oynanacak olan
Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı UEFA kararıyla tarafsız bir sahada yada seyircisiz oynanabilir
Çünkü maçın hakemi kendini fazla baskıda hissedecektir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu arada ufak bir tahmin yapayım
Bu hafta oynanacak olan
Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı UEFA kararıyla tarafsız bir sahada yada seyircisiz oynanabilir
Çünkü maçın hakemi kendini fazla baskıda hissedecektir
Ankaragucunun başında bir dakika bile başkanlıkta kalmamalı o şahıs yazık değil mi hakeminde ailesi var çocukları var ne hissetmislerdir o an
Hapis cezasi almali bence. Umarim geçmişi kurtaramaz onu
Bu gece yaşanan olay nedeniye İtalya ile ortak düzenlenecek EURO 2032, Türkiye'den alınabilir. (Beinsports)
Utanç verici
İtalya da manşet olduk..Marca yazmış bile
Sosyal medya yıkılıyor bir kaç ahlaksız yüzünden..
Sen Avrupa da maçlar yönet,Real Madrid maçını yönet, sonra da saldırıya uğra..
Nerde bütün rezillik var kimseye kaptirmiyoz helal olsun
Nerde bütün rezillik var kimseye kaptirmiyoz helal olsun
Aynen öyle
1 gece gündemden uzak kaldık hakem dövmüşler OHA
Türkiye sınırları içinde ki bütün futbol maçları süresiz olarak ertelendi
1 gecede tüm dünyaya rezil olduk. Hayatım boyunca böyle bir saçmalığa şahit olacağım hiç aklıma gelmezdi. Yazıklar olsun emeği geçen herkese.
TFF başkanı ARTIK YETEEEER diye bağırdı. Herkes suçlandı. Başkanları,hakem yorumcularını, teknik direktörleri, herkeste bir suç var . Bir kişide yok sanirim sadece.
Ligler süresiz ertelendi. Keyif de kalmadı zaten. Bir şeyler değişmeli artık.
Türkiye sınırları içinde ki bütün futbol maçları süresiz olarak ertelendi
Son 3 yıldır Premier Ligi izliyorum süper ligden bayağı uzağım. İyikide uzaklaşmışım rezil bir yönetim var. Böylede devam eder sanırım. Devlet somut el atmadan futbol kolay kolay düzelmez
TFF başkanı ARTIK YETEEEER diye bağırdı. Herkes suçlandı. Başkanları,hakem yorumcularını, teknik direktörleri, herkeste bir suç var . Bir kişide yok sanirim sadece.
Ligler süresiz ertelendi. Keyif de kalmadı zaten. Bir şeyler değişmeli artık.
Kendileri de suçlu TFF olarak..Gerekenler yapılsın
Depar atıp yumruk atanda hastane tarafından korumaya alınmış adeta.
Hayati tehlikesi varmış,anjiyo olabilirmiş vsvs
Tavşana kaç taziya tut
Son 3 yıldır Premier Ligi izliyorum süper ligden bayağı uzağım. İyikide uzaklaşmışım rezil bir yönetim var. Böylede devam eder sanırım. Devlet somut el atmadan futbol kolay kolay düzelmez
Bu sene premier lig maç yönetimleride rezalet Tottenham Liverpool ve Tottenham City maçlarında olanlar özellikle resmen skandaldı
Süper Lig hakemleri, VAR dahil hepsi Hakem Derneği üyeliklerinden istifa ettiler. (Ömer Faruk Ünal)