- Resmi Gönderi
Süper ligde haftanın başlamasına 24 saatten az süre kaldı. Hakem atamaları hala açıklanmadı. 🤔
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSüper ligde haftanın başlamasına 24 saatten az süre kaldı. Hakem atamaları hala açıklanmadı. 🤔
Süper ligde haftanın başlamasına 24 saatten az süre kaldı. Hakem atamaları hala açıklanmadı. 🤔
DERBİNİN HAKEMI ARDA KARDEŞLER OLDU
DERBİNİN HAKEMI ARDA KARDEŞLER OLDU
İns doğru düzgün bir maç olur hakeden kazansın hakemler ön plana çıkmadığı dostça bir maç olsun
Beşiktaş’ta işler yolunda gitmiyor
Beşiktaş, CAS'ın kararına göre kontratı 2020'de feshedilen Victor Ruiz'e fesih tazminatı olarak 2 milyon euro ve covid dönemi yapılan 270 bin euro kesintinin yıllık %5 faizli bir şekilde ödenmesine hükmedildiğini açıkladı.(TRT Spor)
Geç bile kaldık hiç gelmemesi daha iyi olurdu
Size Paraşenol gibi adamlar lazım o zaman ..
Yav oyle degil dayim. Rıza'nın tek özelliği Fenerbahçe maçlarından önce dönüm noktası maçına çıkıyoruz açıklaması. Elinde iyi kadro olsa falan laflarıni geçelim çünkü Rıza ben Beşiktaş'ın evladıyım ne zaman ihtiyaç olursa giderim dedi. Gitti ve kötü performans sergiledi. Bu gidişle daha da kötü olacaktı. Hayirlisi oldu bence
Abi her açıklaması hem kendine hem kulübe zarar veriyor. Gelmeden önce dedikleriyle tamamen çelişiyor. Önder Karaveli bile daha başarılıydı Beşiktaşla. Şu 2 sezon içinde gördüğüm en rezil teknik direktör performansıydı, ben de isterdim çok başarılı olsun ama kalitesi anadolu takımlarını yönetecek kadar maalesef…
Şenol Güneş’in aldığı her para kuruşuna kadar helali hoş olsun. Belki kötü gidişatın başlangıcı oldu ama hiç bir zaman sağa sola suç atmadı, taraftar 1 maç “Söylesene hoca takım neden oynamıyor” diye bağırdı o gece istifasını verdi hem kendi gitti hem de yönetimi götürdü.
Beşiktaşın bu zamana kadarki en büyük şansı Şenol Güneş ile yollarının kesişmesidir benim gözümde.
Şenol Güneş’in aldığı her para kuruşuna kadar helali hoş olsun. Belki kötü gidişatın başlangıcı oldu ama hiç bir zaman sağa sola suç atmadı, taraftar 1 maç “Söylesene hoca takım neden oynamıyor” diye bağırdı o gece istifasını verdi hem kendi gitti hem de yönetimi götürdü.
Beşiktaşın bu zamana kadarki en büyük şansı Şenol Güneş ile yollarının kesişmesidir benim gözümde
Yav oyle degil dayim. Rıza'nın tek özelliği Fenerbahçe maçlarından önce dönüm noktası maçına çıkıyoruz açıklaması. Elinde iyi kadro olsa falan laflarıni geçelim çünkü Rıza ben Beşiktaş'ın evladıyım ne zaman ihtiyaç olursa giderim dedi. Gitti ve kötü performans sergiledi. Bu gidişle daha da kötü olacaktı. Hayirlisi oldu bence
Birşey yazmama gerek kalmadı
Bu arada wriscuttern türkiyede en sevmediğim 2 hocadan biri Şenol güneştir 😆😆
Ödüllü Yarışma
Ödül:300 HS Puan
(Site Görevlileri Ödülden Faydalanamıyor Ama Oy Kullanmak Serbest )
Bu arada wriscuttern türkiyede en sevmediğim 2 hocadan biri Şenol güneştir 😆😆
Saygı duyarım herkes herkesi sevmek zorunda değil 🙃
Ödüllü Yarışma
Ödül:300 HS Puan
(Site Görevlileri Ödülden Faydalanamıyor Ama Oy Kullanmak Serbest )
Nedense Galatasaray rahat kazanacakmış gibi hissediyorum, 2 farkla alır GS
Fenerbahçe :2
Galatasaray :4
Fenerbahçe 4
Galatasaray 2
Fenerbahçe 2
Galatasaray 1 bende atayım bir tahmin o zaman .
Ev sahibi avantajı ile ibre FB den yana