- Resmi Gönderi
Ankette beraberlik verdim dayı maçın kadrolarını görünce tahmin değiştim o sayılmaz 😂
Yemezler vallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAnkette beraberlik verdim dayı maçın kadrolarını görünce tahmin değiştim o sayılmaz 😂
Yemezler vallah
böyle yapmayın ama yapmayınca içimde bir burukluk oluşuyor neyse bunun içinde bir kural koyarız sonrakilere 2400 de benden
Hahahah mustafa sen adamın hasısın eyvallah sadece şaka yapmıştım her şakamda senden puan alıyorum bende de bir burukluk oldu şuan
Çok sıkıcıydı sen Fenerli olduğun için sıkıcı gelmemiş kardeşim bence ☺
Ben gayet keyif aldım. Keske kazansaydık. Eksiklerimiz de vardı. Ona rağmen takım gayet iyi mücadele etti.
Valla ben bugün bir kez daha dedim ki iyi ki Trabzonspor var ligde şampiyon olmuşta büyük maç havası yaşatıyor. Yeminle şu maça dünya derbisi demeye bin şahit ister ki 433 te millet dalga geçiyor takımlarla
Sıkıcı değildi bence. Hakem biraz temasli oyuna izin verse farklı skor olurdu. Ben Ferdi'yi yine çok beğendim. İsmail Yüksek ve King girdikten sonra gayet iyi top yaptılar. Galatasaray'da her pozisyona giren Demirbay dikkatimi çekti.
ben de hiç sıkılmadım kardeşim, terapi gibiydi mışıl mışıl uyumuşum uzatmalarda uyandım
ben de hiç sıkılmadım kardeşim, terapi gibiydi mışıl mışıl uyumuşum uzatmalarda uyandım
Esneye esneye bir hal oldum ben de zor tuttum uyumamak için kendimi valla
Şaka değil biraz yorgundum 20. dakikada falan uyuyakalmışım. 90+3'te uyandığımda oyuna Batshuayi giriyodu
Ben clash of clans oynadim hocam. Neden sıkılmadın diye sorma 😆
1 pozisyonda torrera için 2 kez sağlık ekibi geldi sahaya 😆
İsmail hoca haklı büyük kısmında .Penaltı pozisyonunu ben hakemlik kural mural bilmem. Bence penaltı.
Bende en son oyun oynuyordum maç bitmiş allahtan oyun oynamışım
?
Bu bir puan GS yarar sonuçta bunun birde aslan tepesi var deplasmanda yenilmemek iyidir
250 Puanlı bir anket yapalım. Alıntılayıp skoru doğru tahmin edene 300 puan ekstra atalım.