Futbol Konusu
-
-
Ben bi Gs li olarak maçı izledim ya koskoca Bjk ne hale gelmiş bu futbolcuları kim ne ye göre aldı bjk kadrosu gerçekten çok kalitesiz hiçbiri bjk oyuncusu değil sil baştan oyuncu almak lazım ama buda pek mümkün görünmüyor
-
- Resmi Gönderi
Tahkim kurulu fredin 3 maçlık cezasını 2 maça düşürmüş
-
Arda Güler ilk maçına çıktı
maçı izlemesemde frikik kullanırken 1 tane direkten dönen topu var 63 civarında ise oyundan çıkarıldı bence güzel oynadı böyle oynamaya da devam edecek şüphesiz
-
- Resmi Gönderi
Arda Güler ilk maçına çıktı
maçı izlemesemde frikik kullanırken 1 tane direkten dönen topu var 63 civarında ise oyundan çıkarıldı bence güzel oynadı böyle oynamaya da devam edecek şüphesiz
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Beşiktaş'ın resmi açıklamasında, "Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlüğüne Portekizli Sayın Fernando Santos getirilmiştir. Kendisine yeni evine hoş geldin diyoruz..." ifadeleri kullanıldı.
Hayırlı olsun
-
- Resmi Gönderi
SON DAKIKA | Fenerbahçe Leonadro Bonucci ile anlaştı. 🫡
-
- Resmi Gönderi
SON DAKIKA | Fenerbahçe Leonadro Bonucci ile anlaştı. 🫡
Resmi 👍
Ara transfer döneminde Profesyonel Futbol A Takımımızın güçlendirilmesi için çalışmalarını yürüten kulübümüz; savunma oyuncusu Leonardo Bonucci ile transfer görüşmelerine başlamıştır.
İtalyan Futbolcu sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için bugün İstanbul’a gelecektir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Fenerbahçe Spor Kulübü
-
Dün oynanan Alanyaspor - MKE Ankaragücü maçında ki futboldan ziyade su topu ekranlara geliyor
Futbolcular topu zemine çarptırmamak için adeta yarıştılar
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Az önce Fb konya maçında Fb penaltı kazandı ama pozisyon öncesi fb oyunncu net ofsayt ama varda bakmadilar bile sonra çizgi çizdiler fb oyuncu ofsayt yinede penaltı verdiler bunuda kaptirmadik kimseye
-
- Resmi Gönderi
Az önce Fb konya maçında Fb penaltı kazandı ama pozisyon öncesi fb oyunncu net ofsayt ama varda bakmadilar bile sonra çizgi çizdiler fb oyuncu ofsayt yinede penaltı verdiler bunuda kaptirmadik kimseye
Pozisyon tekrarinda sanki ofsayt değil gibi görünüyor ama dikkat etmedim çok
-
Ben böyle bi ilk yarı izlememiştim inanılmaz. Bunu yazarken 6. Golü de attık.
-
2 - 3 yıla şu ayarda bi tweet çıkar maçtan
-
Pozisyon tekrarinda sanki ofsayt değil gibi görünüyor ama dikkat etmedim çok
İşte hocam bizim bı sorunumuz bu ya doğru düzgün göstermiyorlar biseyi ama fb 7 gol attı yani ben fb bişey demiyom bizim yayıncı kuruluşun kameraları çok ilginç fb tebrik ediyorum güzel oynuyorlar bu sene
-
- Resmi Gönderi
İşte hocam bizim bı sorunumuz bu ya doğru düzgün göstermiyorlar biseyi ama fb 7 gol attı yani ben fb bişey demiyom bizim yayıncı kuruluşun kameraları çok ilginç fb tebrik ediyorum güzel oynuyorlar bu sene
Yayinci kurulus ciddi ciddi saçma sapan. Insallah saran medya alır da kurtuluruz şu beinden
-