• Yayinci kurulus ciddi ciddi saçma sapan. Insallah saran medya alır da kurtuluruz şu beinden

Bu sene yapılacak olan ihaleye katılmayacaklarını belirtmişlerdi

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• 90 dakika izledim. Bu Galatasaray şampiyon gibi oynamıyor kimse kusura bakmasın

Çok eksik var hocam sağ bek yok sol bek yok forvet yok birde ortada hakem yok

• Bizim ligde hakem kararları formaya göre veya takıma göre veriliyor Sivas elle oynar devam GS oyuncu oynar penaltı anlamadım gitti penaltıysa ikiside penaltidir değilde ikiside değildir

• Bizim ligde hakem kararları formaya göre veya takıma göre veriliyor Sivas elle oynar devam GS oyuncu oynar penaltı anlamadım gitti penaltıysa ikiside penaltidir değilde ikiside değildir

Hocam yapmayın etmeyin son dakikalardaki pozisyon için diyorsanız eğer daha nereye yapıştırsın adam kolunu, kola çarpamasa zaten vücuda çarpacaktı. Öncesinde olan bir pozisyonsa görmedim maçı 83'te açtım penaltı oldu

Tothenamadı

• Eksiklerden kaynaklı abim. Bizim eksikler varken de görduk 6 bile yedik. Zaten malum hakem herkesin tartışma konusu o ayrı

Bu maç için demiyom hocam ya bizim ligde her takım için aynı bir yerde penaltı olan bir olay diğer maçta olmuyor bizim ligde takımlar birbirini yiyor Avrupa ya çıkınca zaten onların futbol kalitesiyle bizim kalitemiz ortaya çıkıyor rezil bir ligimiz var

• Bu maç için demiyom hocam ya bizim ligde her takım için aynı bir yerde penaltı olan bir olay diğer maçta olmuyor bizim ligde takımlar birbirini yiyor Avrupa ya çıkınca zaten onların futbol kalitesiyle bizim kalitemiz ortaya çıkıyor rezil bir ligimiz var

Hakemlerimiz arasında maalesef belli bir standart yok hepsi kendi kurallarına göre yönetiyor

Tothenamadı

• Hocam yapmayın etmeyin son dakikalardaki pozisyon için diyorsanız eğer daha nereye yapıştırsın adam kolunu, kola çarpamasa zaten vücuda çarpacaktı. Öncesinde olan bir pozisyonsa görmedim maçı 83'te açtım penaltı oldu

Öncesinde oldu hocam hani ben bu maç için demiyom bizim hakemlerin her maç maçlarin önüne geçmesi artık moda oldu

• Resmi Gönderi

Hakemler bir kenara Galatasaray bu sezon çok kötü transfer politikası yönetti. Davinson dışında elle tutulur 1 kişi yok . Okan'ı yedek kulübesinde ilk kez böyle çaresiz gördüm. Kerem de Fenerbahçe'deki mert hakan olma yolunda ilerliyor. Bitiriciliği bu kadar mı olmaz bir adamın. Her mac 2 3 net fırsat kaçırıyor.

• Resmi Gönderi

Al işte. Aynı senaryolar. Yanlis yapıyor.. önce icardiyi tatilden çağır. Kayaktan sahilden çağır. Sakat oyuncu tatile mi gider? Kendini eleştirmek yerine yine hakem skandalları diye başlayan tartismalar. Yarin gelir ligi bitirmeyiz rakibimizi şampiyon yapacaklar açıklaması . Bu ülkede futbol asla gelişmeyecekScreenshot_20240111_202120_X.jpg

• FIFA, Trendyol Süper Lig'de mücadele eden 7 takıma transfer yasağı getirdi.

FIFA'dan yapılan açıklamada, "Şeffaflığı teşvik etme çabaları doğrultusunda, tescil yasağına tabi kulüpleri listeleyen dijital bir uygulama" başlatıldığı kaydedildi.

FIFA'nın sitesinde yer alan bilgilere göre, Süper Lig takımlarından Yukatel Adana Demirspor, Bitexen Antalyaspor, Corendon Alanyaspor, Atakaş Hatayspor, MKE Ankaragücü, Mondihome Kayserispor'a 3'er, Yılport Samsunspor'a ise 2 dönem transfer yasağı getirildi.

Açıklamaya göre, transfer yasağı getirilen diğer takımlar şunlar:

Adanaspor, Akhisarspor, Alg Spor, Altay, Bursaspor, Denizlispor, Elazığspor, Erzurumspor, Giresunspor, Kardemir Karabükspor, Kayseri Erciyesspor, Manisaspor, Mersin Talimyurdu Spor Kulübü, Tuzlaspor, Ümraniyespor, Yeni Malatyaspor.

(BeIN Sports)

• Kayseri Erciyesspor yaşıyor muydu la

• şimdi sosyal medyadan anladığım kadarıyla bu yasak belli bir miktar para ödendiği taktirde açılıyormuş bu kulüplerin fıfa'da dosyaları varmış

• Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2024-2025 sezonunda Türkiye Kupası'nın yeni formatı ile oynanmasına karar verdi. Sezon başında Şampiyonlar Ligi'nin formatını hazırlayan Hypercube firmasının yaptığı değer artırıcı çalışma sonrasında TFF Yönetim Kurulu'na sunduğu rapor ile şekillenen yeni format eleme turları, grup müsabakaları ve final aşamalarından oluşacak.

1) Eleme ve final aşamaları tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Grup müsabakaları ise 24 takımın katılımı ile 6 takımlı 4 grupta, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde de uygulanacak olan Swiss Sistem'e göre oynanacak. Mevcut statüdeki eleme turlarında seri başı takımın kendi sahasında oynaması kuralı ise yeni statüde uygulanmayacak.

GRUP UYGULAMASINA GEÇİLİYOR

2) Yeni formatta; gruplara katılım hakkı elde edecek 24 takım lig ve başarı sırasına göre sıralanarak 3 torbaya ayrılacak. Her torbadan 2'şer takım olmak üzere 6 takım bir grubu oluşturacak. Grup içerisinde yer alan her takım A, B ve C torbasından 1'er takım ile olmak üzere toplam 3 maç yapacak. Grup müsabakaları sonucunda ilk 2 sırada yer alan takımlar çeyrek finale yükselecek.

3) Önümüzdeki sezon ülkemizi UEFA kupalarında temsil edecek 5 takım doğrudan grup müsabakalarına katılacak. Diğer 19 takım ise eleme turları sonrasında grupta yer alma hakkı elde edecek.

Diğer detaylar sezon sonunda ilan edilecek Türkiye Kupası Statüsü ile açıklanacak.

(TFF Resmi Sitesi)