- Resmi Gönderi
Bir an lyon lehine penaltı sandım neyse ki offsıde.. öncesinde dk.62
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBir an lyon lehine penaltı sandım neyse ki offsıde.. öncesinde dk.62
Hocam top tutamıyoruz şuan ,böyle gitmez ,pas yapamıyoruz ,sürekli dönen top rakipde kalıyor
Hocam top tutamıyoruz şuan ,böyle gitmez ,pas yapamıyoruz ,sürekli dönen top rakipde kalıyor
Ve inanılmaz bir gol kaçırdı lyon... böyle giderse işler zor.
lacazatte hakemi aldatmaktan sarı yedi. dk 66 penaltı yaptıracaktı aklı sıra ama yemedi hakem.
Hakem de bu akşam çok iyi en azından 67. Dakika itibariyle,uzun zamandır böyle adaletli maç yöneten hakeme denk gelmedi milli takımımız veya Türk takımlarımız,umarım maç sonuna kadar böyle gider yönetim
Hakem de bu akşam çok iyi en azından 67. Dakika itibariyle,uzun zamandır böyle adaletli maç yöneten hakeme denk gelmedi milli takımımız veya Türk takımlarımız,umarım maç sonuna kadar böyle gider yönetim
İnşallah uefa da şu lyona ve taraftarlara cezasını verir. maçtan önceki çirkinliklerden dolayı... sorsan medeniyetin başkenti derler ancak medeniyetin m si yok bunlarda...
İspanyanin çoğunluğu Türkleri severler.. Hakem şuana kadar on numara
Savunmamız malesef çok hatalar yapmaya başladı ,tedirgin oluyorum açıkçası
Oyoyoy
Savunmamız malesef çok hatalar yapmaya başladı ,tedirgin oluyorum açıkçası
Dedim ya bu franssızlar son dakikaları seviyor ona göre inşallah şenol hoca tetkik etmiştir derken fena gol kaçırdılar.
Hadi be ,son 10 dk ,dayanın çocuklar,biraz daha sağlam savunma ,daha az boş alan bırakmak gerek
valbuena sarı kart gördü. sarılar hava da lyonda
oy oy yine gol kaçırdılar korner kullanacaklar.
Dedim ya bu franssızlar son dakikaları seviyor ona göre inşallah şenol hoca tetkik etmiştir derken fena gol kaçırdılar.
Pozisyonlarda bireysel bazda hatalardan kaynaklanıyor ,bu tür hatalar tüm takımın emeğini mahvediyor
Buyur :cursing::cursing: