haaland inanılmaz 45 dakika 2 gol 1 asist
Futbol Konusu
-
-
haaland inanılmaz 45 dakika 2 gol 1 asist
Galatasaray yansın, Elmander bunu alın demişti.
-
Galatasaray'ın 2018 yazında teknik heyetin onay vermesine rağmen 2.5 milyon Euro bonservis karşılığında alamadığı öğrenilince büyük bir hayal kırıklığı oluştu. Haaland'ın o dönemki kulübü Molde'nin 2.5 milyon Euro'luk önerisine Galatasaray yönetimi "3 milyon verelim ama bunu 3 yıla taksitlendirelim" önerisi kabul görmemiş ve sarı-kırmızılılar o yaz Gomis'i de satıp santrforsuz kalmıştı.
-
Lewandowski Mbappe Haaland makine gibi oyuncular bu 3'li şuan Dünyanın en iyileri
-
Lewandowski Mbappe Haaland makine gibi oyuncular bu 3'li şuan Dünyanın en iyileri
Lewa başka bir seviye benim gözümde dünyanın en iyi santraforudur
-
Katılıyorum
-
Kendini çok geliştirdi. Tam golcü.
-
Şampiyonlar Liginde Kylian Mbappe
? 41 Maç
⚽️ 24 Gol
? 16 Asist
?Henüz 22 yaşında ??
-
18 Yaşında Bursaspor'da oynuyor.Bursaspor ve İnegölspor altyapısından yetişti.Bu sezon 1.Lig'de 7 maç 6 gol 1 asistlik performansı var.#Rez alın 1-2 seneye Avrupa'ya gidecek.Ayağı ve kumaşı çok sağlam..Helal olsun Kardeşimize
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
- Resmi Gönderi
Gecenin Şampiyonlar Ligi maçları devam ediyor.
Lazıo-Bayern Munih Maçı 0-1
Atletıco Madrid-Chelsea 0-0 mücadelelerde 15.dakikalar oynanmaktadır.
-
- Resmi Gönderi
Bayern Munih 3-0 yaptı lazıo deplasmanında dk.42
-
- Resmi Gönderi
İlk yarı sonuçları :Lazıo-Bayern Münih 0-3
A.Madrid-Chelsea 0-0 ilk yarı sonuçları.
-
- Resmi Gönderi
Trabzonspor Fenerbahçe maçı ne olur? 16
-
Trabzonspor kazanır (6) 38%
-
Fenerbahçe kazanır (5) 31%
-
Farklı Trabzonspor kazanır (2) 13%
-
Gollü beraberlik ile biter (2) 13%
-