• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Cidden çok iyi bir jenerasyon yakaladı milli takım bence Caner ve Burak değişmeli o zaman mükemmel bir takım olur

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• Cidden çok iyi bir jenerasyon yakaladı milli takım bence Caner ve Burak değişmeli o zaman mükemmel bir takım olur

Caner fena değil lakin Burak artık eski formunda değil gençlere şans vermek daha mantıklı bir seçim olacaktır

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Resmi Gönderi

Burak iyi golcüdür, yıllardır seyrederim.En kötü vuruşunu bu son milli maçta yaptı sanırım.

Birde işin başka boyutu"kim o mevkide oynayacak" sorusu var.

Hala bir ele gelen golcü yetişmedi.Yıllardır o mevkide yetişen kaliteli golcü bir elin parmakları kadar var yok.

• Resmi Gönderi

bizden olmicak diyip 2015 de kapatmışlar takımı.

2015 deki yenilgileri

30 - 0 38 - 0 ve 46 - 0 ( foroğraf ekleyemiyorum o yüzden yazdım )

fotoğraf neden ekleyemiyorsun? Ek dosyalar açık normal eskisi gibi at yada galeriye yükle oradan at .İki seçenek de var .

Bir sıkıntı varsa çözelim wriscuttern

• Burak iyi golcüdür, yıllardır seyrederim.En kötü vuruşunu bu son milli maçta yaptı sanırım.

Birde işin başka boyutu"kim o mevkide oynayacak" sorusu var.

Hala bir ele gelen golcü yetişmedi.Yıllardır o mevkide yetişen kaliteli golcü bir elin parmakları kadar var yok.

Ali Akman var o belki gelir ama sanırım U20'de

HEDEF HAVA HARP OKULU ✈

• yükleye basıp fotoğrafı seçiyorum tamamlandı diyorum ama gelmiyor

fotoğraf neden ekleyemiyorsun? Ek dosyalar açık normal eskisi gibi at yada galeriye yükle oradan at .İki seçenek de var .

Bir sıkıntı varsa çözelim wriscuttern

Tothenamadı

• Resmi Gönderi

yükleye basıp fotoğrafı seçiyorum tamamlandı diyorum ama gelmiyor

ilginç bir durum.

Özel sohbete bir bak bakalım oradan yazalım

• Bencede Caner ve burak gitmeli ama burağın yerine iyi adam yok sadece cenkle olamaz ve burak bence canere göre daha fazla katkı veriyor

• Trabzonspor gol yollarında sıkıntı yaşıyor

Süper Lig'de Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Trabzonspor, gol yollarında sorun yaşamaya devam ediyor.

Geçen sezon 31. hafta sonunda 70 gol atan bordo-mavililer, bu sezon ise aynı dönemde 39 gol kaydedebildi. Trabzonspor, bu sezon 1,25 gol ortalamasıyla maçlarını oynarken geçen sezon 2,25 gibi yüksek bir oranla daha başarılı grafik ortaya koymuştu. Karadeniz ekibi, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde son 2 deplasman maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Demir Grup Sivasspor karşısında sahadan 0-0'lık sonuçla ayrıldı. Son 4 maçta tek galibiyet Trabzonspor, ligde son 4 maçta 2 beraberlik, 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak zirve yarışında geriye düştü. Son 4 maçta 7 puan kaybeden Karadeniz ekibi, ligde 56 puanla 4. sırada yer alarak daha üst sıralara tırmanma şansını değerlendiremedi. Trabzonspor, son 4 karşılaşmada rakip filelere 5 gol gönderebildi.

AA

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Eski PSG oyuncusu Jean-Pierre Adams, 1982'de dizinden sakatlık geçirdikten sonra verilen yanlış anestezi sonucu 39 Yıldır Komada.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Resmi Gönderi

Eski PSG oyuncusu Jean-Pierre Adams, 1982'de dizinden sakatlık geçirdikten sonra verilen yanlış anestezi sonucu 39 Yıldır Komada.

Ilgınc ve üzücü bir durum.

İlk senden öğrenmiş oldum.Tesekkurler Semih Ö. .

Bunca zaman sonra ne denir bilemedim :(