The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Cidden çok iyi bir jenerasyon yakaladı milli takım bence Caner ve Burak değişmeli o zaman mükemmel bir takım olur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Cidden çok iyi bir jenerasyon yakaladı milli takım bence Caner ve Burak değişmeli o zaman mükemmel bir takım olur
Caner fena değil lakin Burak artık eski formunda değil gençlere şans vermek daha mantıklı bir seçim olacaktır
Burak iyi golcüdür, yıllardır seyrederim.En kötü vuruşunu bu son milli maçta yaptı sanırım.
Birde işin başka boyutu"kim o mevkide oynayacak" sorusu var.
Hala bir ele gelen golcü yetişmedi.Yıllardır o mevkide yetişen kaliteli golcü bir elin parmakları kadar var yok.
bizden olmicak diyip 2015 de kapatmışlar takımı.
2015 deki yenilgileri
30 - 0 38 - 0 ve 46 - 0 ( foroğraf ekleyemiyorum o yüzden yazdım )
fotoğraf neden ekleyemiyorsun? Ek dosyalar açık normal eskisi gibi at yada galeriye yükle oradan at .İki seçenek de var .
Bir sıkıntı varsa çözelim wriscuttern
Burak iyi golcüdür, yıllardır seyrederim.En kötü vuruşunu bu son milli maçta yaptı sanırım.
Birde işin başka boyutu"kim o mevkide oynayacak" sorusu var.
Hala bir ele gelen golcü yetişmedi.Yıllardır o mevkide yetişen kaliteli golcü bir elin parmakları kadar var yok.
Ali Akman var o belki gelir ama sanırım U20'de
yükleye basıp fotoğrafı seçiyorum tamamlandı diyorum ama gelmiyor
fotoğraf neden ekleyemiyorsun? Ek dosyalar açık normal eskisi gibi at yada galeriye yükle oradan at .İki seçenek de var .
Bir sıkıntı varsa çözelim wriscuttern
yükleye basıp fotoğrafı seçiyorum tamamlandı diyorum ama gelmiyor
ilginç bir durum.
Özel sohbete bir bak bakalım oradan yazalım
Bencede Caner ve burak gitmeli ama burağın yerine iyi adam yok sadece cenkle olamaz ve burak bence canere göre daha fazla katkı veriyor
Hatayın ikinci golü neydi be
AA
YouTube üzerinden izledim.Guzel hareket,iki kişiyi pazara yollamış
Messi'nin Messi olma sebebidir iniesta ve xavier ,xavi .
Eski PSG oyuncusu Jean-Pierre Adams, 1982'de dizinden sakatlık geçirdikten sonra verilen yanlış anestezi sonucu 39 Yıldır Komada.
Eski PSG oyuncusu Jean-Pierre Adams, 1982'de dizinden sakatlık geçirdikten sonra verilen yanlış anestezi sonucu 39 Yıldır Komada.
Ilgınc ve üzücü bir durum.
İlk senden öğrenmiş oldum.Tesekkurler Semih Ö. .
Bunca zaman sonra ne denir bilemedim