- Resmi Gönderi
2 gündür rüyamda Samattanın son dakika golü attığını ve şampiyon olduğumuzu görüyorum 😂😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur2 gündür rüyamda Samattanın son dakika golü attığını ve şampiyon olduğumuzu görüyorum 😂😂
2 gündür rüyamda Samattanın son dakika golü attığını ve şampiyon olduğumuzu görüyorum 😂😂
Samatta ve gol mü adamın adını tersten okuyunca bile ne kadar zor olduğunu anlıyor insan :'D
o öyle olmuyor Trabzonlu biri de Trabzonun şampiyon olduğunu görmüştü
Fenerbahçe'den Kamerunlu Forvet Jean Pierre Nsame atağı lakin 7 rakibi bulunuyor
Gece Yarısı Bomba Haber geldi
Burak Yılmaz tekrar Galatasaray'a döndüğü iddiaları geldi
Beşiktaş Alanyaspor'da oynayan Steven Caulker'ı Transfer etmek istiyor
Trabzonspor Kenan Karaman ile ilgileniyor
Gece Yarısı Bomba Haber geldi
Burak Yılmaz tekrar Galatasaray'a döndüğü iddiaları geldi
Kariyerini bitirecekse gelir bence yoksa ben Lille'de kalacağını düşünüyorum
Şampiyonlar Ligi Yarı Final
Günün maçı
Paris SG - Man City
22:00
beIN SPORTS HABER / HD 4
Spor Toto Süper Lig
Günün Önemli Maçları
16:00
Kayserispor - Denizlispor
20:30
Ç.Rizespor - Beşiktaş
Galatasaray - Konyaspor
Mislicom 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Adıyamanspor bu hafta karaköprü belediyespor karşısında kazanması halinde şampiyon olacak. Kulüp başkanları Cevher Dila Erdem ise ilk görev yılında şampiyon olacak ve Türk Futbol Tarihine Şampiyon Olan İlk Kadın Başkan olarak yer alacak
Galatasaray ve Beşiktaş da dahil olmak üzere bir dönem ülkemizde; Gaziantepspor, Bursaspor, Karabükspor ve Akhisarspor gibi ekiplerde de forma giyen 35 yaşındaki Kamerunlu stoper Dany Nounkeu şu anda nerede, ne yapıyor?
Fransa'da Metz Akademisi’ndeki iki senelik eğitimin ardından alt lig takımlarından CSO Amnéville ile 2007 yılında futbola adımını atan Dany Nounkeu, sırasıyla Pau ve Toulouse'da oynadıktan sonra 2010 yazında Gaziantepspor formasıyla Süper Lig'e adımını attı. Antep temsilcisinde başarılı bir grafik ortaya koyan ve ligin iyi stoperlerinden birisi haline gelen Dany, 2 yıl sonra Galatasaray'a imza attı.
Sarı kırmızılılardaki ikinci yılının ardından yarım sezonluğuna Beşiktaş'a kiralanan Kamerunlu stoper, sonraki dönemde takımdaki yerini kaybetti. Sırasıyla Granada ve Evien'de de kiralık olarak forma giyen Dany, 2015 yazında serbest oyuncu statüsünde bir başka Süper Lig ekibi Bursaspor'a imza attı.
Dany, yeşil beyazlılardan sonra Karabükspor ve Akhisar'da da oynadıktan sonra 2019 yılında Türkiye'den ayrıldı. Şu anda 35 yaşında olan Kamerunlu stoper Cibuti Ligi ekiplerinden AS Arta/Solar7'nin başarısı için ter döküyor.
Hekimoğlu Trabzon yendi Play-Off rakibi olacak 5.sırayı artık son 2 maç kala beklemeye koyuldu
Süper Lig'de oynanan maçlarda son durum