İnter Uğurcan Çakır için kesenin ağzını açtı
İtalyan ekibi 25 milyon Euro teklif etti lakin Trabzonspor 30 milyondan aşağısı kurtarmaz diyor 25 de ısrar ederlerse Euro 2020 sonrası değerlendirip 30 a satacaklar + sonraki satıştan %20 pay
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİnter Uğurcan Çakır için kesenin ağzını açtı
İtalyan ekibi 25 milyon Euro teklif etti lakin Trabzonspor 30 milyondan aşağısı kurtarmaz diyor 25 de ısrar ederlerse Euro 2020 sonrası değerlendirip 30 a satacaklar + sonraki satıştan %20 pay
Sahutt yarışma önerim var
Misli.com 3.ligdeki Play-Off çeyrek finalinden yarı finale kim çıkar ne dersin
Sahutt yarışma önerim var
Misli.com 3.ligdeki Play-Off çeyrek finalinden yarı finale kim çıkar ne dersin
Bakalım Mustafam... İstersen ben puanları dağıttıktan sonr bu haftaki yarışmayı sen hazırla
Bakalım Mustafam... İstersen ben puanları dağıttıktan sonr bu haftaki yarışmayı sen hazırla
gerek yok sen devam et
gerek yok sen devam et
Yok yav ciddi söylüyorum. Bu hafta pek müsait değilim. Giremiyorum bakamıyorum çok. Al bu haftaki yarışmayı. Sana dağıtacağın puanları da göndereyim. Eğer müsait değilsen sen de bu hafta BAY😃
Yok yav ciddi söylüyorum. Bu hafta pek müsait değilim. Giremiyorum bakamıyorum çok. Al bu haftaki yarışmayı. Sana dağıtacağın puanları da göndereyim. Eğer müsait değilsen sen de bu hafta BAY😃
Ok o zaman puan benden gitmeyecekse lazım oluyor puan ileride bana
O zaman şöyle oldun Play-off lardan sonra ki tura kim çıkar ne dersin Sahutt zaten Pazartesi 2.maçlar oynanıyor o yüzden bu haftayı böyle bitirebiliriz
Ok o zaman puan benden gitmeyecekse lazım oluyor puan ileride bana
Bak bak 😂😂. Doğru haklısın. Puan cebinde kalsın. Maçlar bittiğinde atarım puanları sana.
O zaman şöyle oldun Play-off lardan sonra ki tura kim çıkar ne dersin Sahutt zaten Pazartesi 2.maçlar oynanıyor o yüzden bu haftayı böyle bitirebiliriz
Sen nasıl istersen ayarla bu haftayı. 3.ligden kimler çıkar diye sorarsın. Bilinen takım başına 250 puan olur. Ayrı olarak. Onun haricinde 6 ayrı ligden 6 maç belirle. Aynı formatta. Puan dağıtımı da bilinen maç başı 250 puan olsun.
Sen nasıl istersen ayarla bu haftayı. 3.ligden kimler çıkar diye sorarsın. Bilinen takım başına 250 puan olur. Ayrı olarak. Onun haricinde 6 ayrı ligden 6 maç belirle. Aynı formatta. Puan dağıtımı da bilinen maç başı 250 puan olsun.
nasıl bak bu sefer fazla puan gitmez senden =D
Şampiyonlar şampiyonlar Ligi'nde Manchester City Paris Saint germain maçı bu akşam saat 22 de
Beın sports haber şifresiz yayınlıyor
Şampiyonlar şampiyonlar Ligi'nde Manchester City Paris Saint germain maçı bu akşam saat 22 de
Beın sports haber şifresiz yayınlıyor
Buraya da ilistirelim
Yarışmaya katılalım yeni ve güncel
Kulübün sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamaya göre, bir süre önce teknik direktör Erkan Sözeri ile yollarını ayıran bordo-beyazlı ekip, Metin Diyadin'le anlaştı.
Metin Diyadin ile 1 yıllık anlaşma sağlandığının bildirildiği açıklamada, "Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diler, Metin Diyadin'e kulübümüzde başarılar dileriz." ifadeleri yer aldı.
GÖREV ALDIĞI KULÜPLER:
Ofspor, Eskişehirspor, Ç. Rizespor, Trabzonspor, Orduspor, Kasımpaşa, Gençlerbirliği, Göztepe, Gaziantep BB, Giresunspor, Ankaragücü.
Şampiyonlar Ligi
Yarı Final
Manchester City - Paris SG
22:00
beIN SPORTS HABER / HD 1
İlk maçı City 2-1 kazanmıştı.