• Resmi Gönderi

bence artık süperlige yenilikler gelmeli mesela ;

Kendine ait bir sosyal medya hesabı yok, kullanınlan logo 20 yıllık vs.. bu tarz yenilikler gelmesi güzel olur daha modern bir kimliğe bürünür süperlig

önce federasyon bir çağa ayak uydursun abim.

Hala bir net sayfası yok sporcu bilgisi vsvs

Millet başka başka kanallardan ulaşmaya çalışıyor

Çok mu zor bu zamanda bunu yapmak ?

Bak İngiliz federasyonuna

Hangi oyuncu kimdir nedir bilgi yaş baş meslek ceza gol asist vsvs

Bizim federasyon sadece para basıyor hak etmeyenler deli paralar alıyor ve TFF de bol bol "vallah bende çok para sizde alın"diye sağa sola para saçıyor.

Hesap soran yok.

En kısa zamanda eski haline gelmelidir.Ozerk federasyon bu değildir.

Ben yaptım oldu.

De get üle derim..

• Maç 18:00 Tivibu S 2'den canlı yayınlanacak.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United - Villarreal finali, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne elemelerden katılacak Türk takımının durumunu etkileyecek.

İngiltere Premier Lig'de 67 puanla ikinci sırada yer alan Manchester United, sezon sonuna kadar ligi ilk 4 içinde tamamlaması ve UEFA Avrupa Ligi'nde kupaya ulaşması halinde Süper Lig ikincisi, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerine ikinci yerine üçüncü eleme turundan başlayacak.

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) 52 puanla 6. sırada yer alan ve ligi ilk 4 içinde tamamlama şansı bulunmayan Villarreal'in Avrupa Ligi şampiyonu olması halinde Süper Lig ikincisi, sezonu daha önce açarak UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerine ikinci turdan katılacak.

• Yahu kardeşim IFAB kurallarına bak. Öyle objektif bir şekilde yorumunu yap. Biz UsTaD la tartıştık bu konuyu iyice zaten.

IFAB eğer top atılan oyuncu topa değmeden faul yapılırsa Ofsayta bakmaksızın penaltı verilir diyor. FİFA kuralı böyle belirlemiş. Kurala itiraz edebilir miyiz?

Maçın tekrar edilmeyeceğini biliyorduk zaten. Daha önce de yaşandı bu olay. Fenerbahçe'nin ve Beşiktaş'ın başına geldi. TFF oralı bile olmadı. Kafasına göre iş yapsın. Bizim takımları da bırak sadece maç sonu ağlasın hakemden. Faaliyet? Daha ben hiçbir faaliyet görmedim.

Alanya maçını kazansaydık şu an şampiyonluk ihtimalimiz sürerdi. Boş ne desek. Şampiyonluğu bir maça bağlayamayız. Ama çok önemli bir 3 puandı o. Sorun değil. Çünkü Fenerbahçe Şampiyon 🐣🐥

IFAB ın kurallarına göre maç tekrarlanmalı lakin bir kural merkezi daha var o da ofsayt uygulanmalı diyor o yüzden IFAB ın kuralı çürümüş oluyor sıkıntı orada

Bu arada bugün fazla aktif değildim yarın da canlı skor var o yüzden dinlenmem lazım dı

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• REKLAMLAR

Yarın 15:00 de buradayız

TFF 2.Lig Play-Off sırası karışık gol skorları burada

Ankara Demirspor - Hekimoğlu Trabzon

Çorum FK - Sarıyer

Sancaktepe FK - 24 Erzincanspor

Afjet Afyonspor - Zonguldak Kömürspor

Küme Düşme Aynı puan da iki takım kazanan ligde kalır

Kocaelispor - Gümüşhanespor

Ergene Velimeşe - Şanlıurfaspor

İnegölspor - Hacettepe

Hatırlatmamızı yapalım bekliyorum sizi

• Resmi Gönderi

IFAB ın kurallarına göre maç tekrarlanmalı lakin bir kural merkezi daha var o da ofsayt uygulanmalı diyor o yüzden IFAB ın kuralı çürümüş oluyor sıkıntı orada

Bu arada bugün fazla aktif değildim yarın da canlı skor var o yüzden dinlenmem lazım dı

İşte o öteki kural merkezinin ne dediğinin hiçbir önemi yok. Önemli olan FİFA 'nın belirlemiş olduğu kurallar. Başka bir kural merkezi yok. Fenerbahçe yöneticisi açıklama yaptı bugün. Takımın TFF ye itiraz ettiği kural ile TFF nin incelediği kural farklı 😂😂. Kimi yiyor bu TFF?

• Resmi Gönderi

Hala bu İngiliz topalaklar garç gurc ederler.Uzun zaman önce açıklanan bir tarihe iki İngiliz kulübü finale kaldı diye itiraz eder..

Bunların ahlaksızlık ve yuzsuzlugu popülerdir.Hainlik bu başka bir şey değil.

UEFA anında Süper Lig için pat diye nasıl ses kestiyse bunda da öyle olmalıydı.

Hala askıda bekliyor.Gun gün de baskı artar böyle olursa.

• Bugün normalde yapacağım gol skorlarını üzüntüden paylaşmama kararı almış bulunmaktayım inşallah bu zulmün en kısa sürede sona ermesini Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum

• Resmi Gönderi

Derbiyi kim kazanır? 14

Sonuç katılımcılar tarafından görülebilir

Galatasaray-Beşiktaş Kim Kazanır?

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

UEFA şampiyonalar ligi formasında düzenlemeye gidildi sol kolda olan yeni kokartlar

• Misli.com 2.Lig Play-Off Çeyrek Final Eşleşmeleri Son Maçlardan Sonra Belli Oldu

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.