eee Sergen Yalçın fazla boburlenmeyeceksin
Cüneyt çakırda böbürttü dün akşam bizi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştureee Sergen Yalçın fazla boburlenmeyeceksin
Tamam kötü oynadık yenildik ama bizim ilk gol ofsayt değil babelin ilk gol ofsayt ve ardanın attığı gol öncesi atibanın topu çıkmıyor birkez daha gördikki Cüneyt gs li fb maçındada ozanın ofsayt olmayan golünü vermemişti gs yensin diye
Hadi be. Saçmalığa bak ya. Demiyor musun Galatasaray mis gibi top oynadı. Hakemi eleştirmek yerine allah aşkına 1 kez takımı eleştirin ya. Hakem takım tutuyor. Ama dünyamı en iyi 2.hakemi. FİFA hiç görmüyor bunları. Böyle bir şeyin olma olasılığı var mı? Sen mantıklı buluyor musun? Takım oyuncuları maçta 15.000 tane hata yapıyor. Hakem 1 pozisyonda kararsız kalıp aut veriyor. Oturup buna itiraz ediliyor. Bırakın abi böyle şeyleri. Her hakem her maçta hata yapar. Nasıl oyuncular hata yapıyorsa hakemler de yapar. Bakacak olursan Beşiktaşa verilen penaltıyı kimse konuşmadı. Galatasaray halemden şikayetçi. Beşiktaş hakemden şikayetçi.
Sahutt hocam Fenerbahçe ye gelince olmayan pozisyon çıkartıp golleri vermiyor + (VAR) bunu değiştirmez maalesef kaç maç oldu böyle
Birçok pozisyonda itiraz ediliyor. Çizgi yanlış çekilmez. Öyle bir dünya yok. Fenerbahçe Galatasaray maçında da o pozisyona iyice baktım. O pozisyonda da gayet hiçbir şey yok. Bilgisayar teknolojisi tarafından çizilen çizgiye niye itiraz edelim? Veya şöyle... Hakemlerde bir takıma karşı niye art niyet olsun?
Sahutt hocam Fenerbahçe ye gelince olmayan pozisyon çıkartıp golleri vermiyor + (VAR) bunu değiştirmez maalesef kaç maç oldu böyle
Hocam pozisyon içerisinde gol verilmemesi gerekiyorsa zaten var uyarısını yapıp golü iptal ediyor. VAR bu yüzden var zaten
Vallahi hocam hakemler öyle şeyler yaptı ki insanlara artık bu sindi
Hakemin bana göre 2 hatası var, 5. dk donk kırmızı görmeliydi ve en az 30 cm aut olmayan pozisyon. Onun dışında BJK bu maç kadro derinliğinin olmamasının sıkıntısını yaşadı forvette üretken olamadık çünkü gökhan bir el freni gibi kesti atakları, nsakala berbattı ama en azından o kanatta nkoudou olsa nsakala daha defansif kalıyordu. Bu maçı bir nkoudou çözerdi. Yedeklerden bahsetmiyorum bile 4 değişikliğe necip ve dorukhan ile cevap verebildik sadece. Ancak endişeye mahal yok ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ
Ben çok çok koyu Fenerbahçeliyim. Bunu birçoğunuz biliyor. Ama her puan kaybedilen maçı hakeme bağlamıyorum. Dün son dakika olan pozisyon gol olmasa hakeme ne diyceklerdi? Yine hakem mi eleştiri yiycekti? Ben merak ediyorum . Acaba Ankaragücü hakemi eleştirdi mi? 20 dakikada rahat rahat 4 gol atabilirdi. Son dakika yedikleri golde acaba onlarda hakem el vermedi diye itiraz edip hakemi eleştirmedi mi? Her maç aynı şey. Puan kaybettik. Hakemin açığını bulup takımın kötü futbolunu bu açıkla kapatalım.
Her maç öncesi, sonrası hakem konuşularak bir lig gelişmez. İnşaallah ileride bşiktaşı galatasarayı fenerbahçesi farketmez birlik olmayı öğrenebiliriz. Öyle taraftarlar var ki hayret ediyorum bazen yok bize böyle oynadı size maçı sattı hakem olmasa buraya gelmezdiniz falan filan, hadi bunu da geçtim avrupada bizi temsil eden takımlarımız sırf Türkiyede rakibi diye yenilince fark yiyince sevinen taraftarlar var yazık gerçekten inşaallah bu zihniyet değişir.
Hakemin bana göre 2 hatası var, 5. dk donk kırmızı görmeliydi ve en az 30 cm aut olmayan pozisyon. Onun dışında BJK bu maç kadro derinliğinin olmamasının sıkıntısını yaşadı forvette üretken olamadık çünkü gökhan bir el freni gibi kesti atakları, nsakala berbattı ama en azından o kanatta nkoudou olsa nsakala daha defansif kalıyordu. Bu maçı bir nkoudou çözerdi. Yedeklerden bahsetmiyorum bile 4 değişikliğe necip ve dorukhan ile cevap verebildik sadece. Ancak endişeye mahal yok ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ
1) Donk'a o pozisyonda kırmızı kart verilse. İşte o zaman hakem hatası olur.
Eğer ona vereceksen Rosiere Emre Akbabaya yaptığı müdahaleye de %100 vermen gerekir. İkisine de vermeyerek bence gayet doğru yaptı. 2si de %100 gol şansı değil.
2) Beşiktaş'a helal olsun. Bu kadro derinliği ile şampiyonluğa oynuyor. Bizim yedek olamayan oyuncularımızdan bile bir ilk 11 çıkar ve gayet de oynar. Bu konuda Beşiktaş'a %100 hak veriyorum. Dün yedeklerini gördüm ve üzüldüm harbiden.
Hakemi konuşcak zaman ancak şöyle olur kritik noktalarda skora doğrudan etki eden hatalar olursa ki bu hata değil art niyettir işte o zaman orda oturulur hakem konuşulur çünkü ortada futbol yoktur
Süper Lig'in unutulmayan olaylarından...
Akhisar Belediyespor maçında gözünden sakatlanan Fenerbahçeli Robin Van Persie, Manisa Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde giriş barkodu alıp sıra beklerken. (2016)
Acil Servis Uzmanı Doktor Mehmet Özen, Persie'yi halı sahadan gelen normal bir vatandaş zannettiğini ve Hollandalı yıldıza da her hastaya olduğu gibi müdahale ettiğini söylemişti.
Sonuç olarak çok konuşmaya gerek yok. Galatasaray ve Fenerbahçe kazandı. Tebrik ediyorum Galatasaray'ı da,Beşiktaş'ı da. Fenerbahçe' de son dakika golü ile belki de son bir şans dedi. Bakalım neler olacak... İnşallah hak eden takım şampiyon olur.
1) Donk'a o pozisyonda kırmızı kart verilse. İşte o zaman hakem hatası olur.
Eğer ona vereceksen Rosiere Emre Akbabaya yaptığı müdahaleye de %100 vermen gerekir. İkisine de vermeyerek bence gayet doğru yaptı. 2si de %100 gol şansı
heh evet onu unutmuşum 3 nsakalanım hareketi net kırmızı idi bence mutlak gol şansı direk