• Benim kanaatimce Enes Ünal yerine Muhammet Demir, Mahmut Tekdemir yerine de Berat ve Salih Uçan daha çok hak ediyor milli takımda oynamayı.... Siz ne düşünüyorsunuz?

Bencede Enes Ünal Ronaldo zaten her maç 10 gol atıyor alsın Muhammedi ne güzel sonra yabancı kuralı geliyor Mahmut zaten kendi takımında zor oynuyor hele birde Salihi almaması çok büyük bir hata

• Resmi Gönderi

Ben o anlamda demiyorum ama 1 kere olur neysede kaç kere oldu ve sadece Türk milli takımı için değil aboubakar ve hasicte milli takımda sakatlandı her halta karşı çıkma bu benim görüşüm

Hitap şeklini hiç beğenmedim öncelikle. Benimle o şekilde konuşamazsın

• Üslubunuza dikkat edin? İsmail senin dediğin mantıksız bu saatten sonra lig bitti zaten, gitse ne olur gitmese ne? Tartışmayı seviyesizleştirmeyin.

• Üslubunuza dikkat edin? İsmail senin dediğin mantıksız bu saatten sonra lig bitti zaten, gitse ne olur gitmese ne? Tartışmayı seviyesizleştirmeyin.

Yok abi burası tartışma yeri değilde benim görüşüm bu kendi takımımla ilgili bişey belirttim ben ve haklıyım içimize etti milli takımlar

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Yeni kapak nasıl bir yerden başlayalım dedim Transfer sezonu benim için asıl Pazartesi başlayacak bu sadece örnek düşünceler gelsin haber gerçek bu arada

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Ertelenen Şampiyonlar Ligi Finali Cumhuriyetimizin 100.yılı için 2023 yılında Atatürk Olümpiyat Stadyumuna verildi

2023 logosunda ay yıldız olsa ne güzel olur ama

• Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'nın gelecek sezon için teknik direktör Erol Bulut'la her konuda anlaştığı iddia edildi.

• Sporting Lizbon, Braga'nın hocasıyken Ruben Amorim 'i 10 Milyon € fesih bedelini ödeyip takımın başına getirdi. (36 Yaşında)

Taktik sistemi 3-4-3 olan Ruben, Sporting Lizbon'u ; Namağlup ✅ Ligin en az gol yiyen takımı ✅ ve 19 Yıl aradan sonra Sporting Lizbon'u Portekiz'de şampiyon yaptı.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• UEFA Süper Kupası Atatürk Olimpiyat Stadyumunda oynanacak haberleri var

Arkadaş şampiyonlar ligini aldılar

UEFA Süper Kupa+2023 Şampiyonlar Ligi Finali kardayız bayağı

• Henry Onyekuru, sağ alt arka adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle antrenmanı tamamlayamadı.

Onyekuru'nun Yeni Malatyaspor maçının kadrosunda olup olmayacağı maç saatinde netlik kazanacak

• Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in maçları buz kovasına oturarak izlemesinin nedeni belli oldu. Haftalardır süren bu olayı kimileri 'totem' olarak yorumlamıştı.

Milliyet'te yer alan habere göre tecrübeli çalıştırıcının sahaya daha hakim olduğu için son dönemde buz kovasına oturarak müsabakaları izlediği bildirildi.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• 1999 sezonunda kullanılmış Kardemir Karabükspor maç forması.

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Göztepe 1-1 Beşiktaş

Galatasaray 0-0 Malatyaspor

Kayserispor 1-0 Fenerbahçe

Trabzonspor 0-0 Gençlerbirliği

Maçlar devam ediyor