- Resmi Gönderi
ZTK alırsak süper kupa direk verilmiyo muydu lig şampiyonu oldupumuz için ?
Oynamadan kupa verilmez ki..Maksat bir daha seyirci gelsin veya yayın geliri olsun diye ederler.Oynanacak yani
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZTK alırsak süper kupa direk verilmiyo muydu lig şampiyonu oldupumuz için ?
Oynamadan kupa verilmez ki..Maksat bir daha seyirci gelsin veya yayın geliri olsun diye ederler.Oynanacak yani
16 yaşındaki Makedon futbolcu Besar Gudjufi Beşiktaş'ta.
(AlbSport)
İnşallah serpil Hamdi Tüzün'un Sergeni parlattığı gibi,bu sporcuyu da Sergen bulmuştur.
Serpil Hamdi Tüzün'den sonra hala onun kadar etkili bir alt yapı hocası gelmedi sanırım Türk futboluna.
Çok oyuncu kazandırmıştır milli ve kulüpler düzeyinde bizlere.
Sivasspor da iç transfer atağı
Kırmızı Beyazlı ekip Yatabare’nin sözleşmesini 2 yıl uzattı
Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Yakup Ümit Kihtir, yayımladığı başsağlığı mesajında, "Futbol milli takım sporcumuz Hüseyin Er'in vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Hüseyin'e, işitme engelliler camiamız adına, Yüce Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dilerim." ifadelerine yer verdi.
Milli futbolcu Hüseyin Er'in geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ettiği belirtildi.
Cem Dizdar dikkat çekti, yenilen golde İstanbulspor'dan vuruş yapan kişinin etrafında 6 kişinin olması
Süper Lig'de sezonun en iyi 11'i
Semih Ö. abim Caner en iyi olarak oradaysa forvet atar Caner'in oradan da yer bu kadro..
Süper Lig'de sezonun en iyi 11'i
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Şahsi fikrin mi yoksa açıklanan mı ? Bence defansta vida kesinlikle olmalı kalede tartışmalı ama ben uğurcan çakır derim
Şahsi fikrin mi yoksa açıklanan mı ? Bence defansta vida kesinlikle olmalı kalede tartışmalı ama ben uğurcan çakır derim
Bir futbol sayfasında gördüm Facebook'ta resmi mi emin değilim ama paylaşımı böyle yapmış
Ahkam kesmeye veya asparagas haberlere devam.Bizde habercilik bu kadar işte.Haber bulamayıp, köpeği direğe bağlayan ve resmini çeken haber diye yayınlayan bir camiamız var.
Bunu yazmak ne alaka?ne cesaret?kimmiş bunlar yaz bakalım..
Juventus'un yeni sezon iç saha forması.
TFF 1. Lig play-off yarı final ilk maçında Altınordu ile Yılport Samsunspor bugün İzmir'de karşılaşacak. Kritik mücadele TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak.
Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak Altınordu-Yılport Samsunspor karşılaşmasında hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Büyük heyecana sahne olması beklenen mücadele TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak.
Yılport Samsunspor, normal sezonu 70 puanla 3. sırada tamamladı. Kırmızı-beyazlı ekip, Adana Demirspor ve GZT Giresunspor ile aynı puanı toplamayı başarsa da üçlü averajda geride olduğu için Süper Lig'e direkt yükselememişti. Ertuğrul Sağlam ve öğrencileri, 9 yıllık Süper Lig hasretine son vermek istiyor.
Altınordu da sezonu 6. sırada tamamlayarak play off heyecanına ortak oldu. Aydeniz Et Balıkesirspor'u 5-0 yenen İzmir ekibi, puanını 60'a yükselterek Süper Lig iddiasını sürdürdü. Son olarak 1969-1970 sezonunda Süper Lig'de mücadele eden Altınordu, genç kadrosuyla Süper Lig'e çıkarak yeni bir hikaye yazmayı hedefliyor.
İki takım arasında bu sezon oynanan karşılaşmalar 1-1 ve 0-0 eşitlikle tamamlandı.
Müsabakanın rövanşı 22 Mayıs Cumartesi günü saat 21.00'de Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak.
TFF 1. Lig play-off'larındaki tüm karşılaşmalarda Video Yardımcı Hakem Sistemi (VAR) kullanılacak.
Forma demisken,beynimizi yakan saçma sapan renkler ile maçlara çıkan bilhassa büyüklerin artık aslına dönmesini yıllardır istiyorum ve bekliyorum.
Kendi renkleriyle Çubuklu ve parçalı formalar takımlarımızın en iyi haliydi.
Sosyete pazarı gibi formalardan nefret ederim hemde yıllardır.