• Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

bizede anca boleleri gelir.

(bknz.)sabri

Kaleyi 3 metre daha sola çekseydik harika gol olurdu. :)

• Resmi Gönderi

Harici İçerik www.youtube.com
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

bizede anca boleleri gelir.

(bknz.)sabri

mehmet civan:003::003:

Topu Köfteciye attı ya senin adam

• Resmi Gönderi

yau yasin cocukken bi oyun oynardik biz. top yere dusmeden gol atmaya calsirdik top dusuren kaleci olur. 3 kornere atan kaleye gecerdi. kaleci havada yakalarsa atan kaleye gecerdi. 9 aylikmiydi onun adi ben bakiyom simdi cocuklar hic oynamiyo bunu. bu oyun oynanmassa futbolcu cikmaz bu memleketten. duzcede cocuklugum bu oyunla gecti benim. hep iyi topcu olduk biz bu oyun yuzunden. hava toplarina hakimiyetimiz gelisirdi.

• Alexander Sörloth

Sosyal Medyada Trabzonspor’lu taraftarların kopardığı fırtınaların farkındayım dedi

Oyuncu Trabzonspor ile sorulan soruya ise cevap vermek istemedi

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• yau yasin cocukken bi oyun oynardik biz. top yere dusmeden gol atmaya calsirdik top dusuren kaleci olur. 3 kornere atan kaleye gecerdi. kaleci havada yakalarsa atan kaleye gecerdi. 9 aylikmiydi onun adi ben bakiyom simdi cocuklar hic oynamiyo bunu. bu oyun oynanmassa futbolcu cikmaz bu memleketten. duzcede cocuklugum bu oyunla gecti benim. hep iyi topcu olduk biz bu oyun yuzunden. hava toplarina hakimiyetimiz gelisirdi.

9 aylık, Alman kale, her kuşakta değişir isimler. Tek topa vurma hakkın olurdu. Kafa golü 4 bacak arası 5 gol sayılırdı. Topu auta Atan kaleye geçerdi. Kaleci Çekilen şutta topu havada tutarsa, şutu çeken kaleye geçerdi. Oyundan ilk elenen "Anne" olurdu. vs vs.

• Resmi Gönderi

9 aylık, Alman kale, her kuşakta değişir isimler. Tek topa vurma hakkın olurdu. Kafa golü 4 bacak arası 5 gol sayılırdı. Topu auta Atan kaleye geçerdi. Kaleci Çekilen şutta topu havada tutarsa, şutu çeken kaleye geçerdi. Oyundan ilk elenen "Anne" olurdu. vs vs.

aynen bak suan cocuklar oynamiyo o oyunu ben bazen farkediyom cikiyom evden ogretiyom mahalledeki cocuklara topcu olcaksaniz bunu oynayin diom

• Resmi Gönderi

duzcede buyudum ben sadece bizim okuldan 6-7 super ligde oyuncu var suan. duzceden cok topcu yetisir. her yer yesillik duzluk. defans in bel kemigiydim ben harbi defans yapardim. cok iyi uzun ara top atardim hucuma kaldirirdim takimi. bi gun lisinin arkasinda uzun atlama yapiyordum isinmadan cekilin geliyorum dedim belim orda bi sakatlandi 3 sene kosamadim sonra korseyle devam ettim ama bu seferde sag baldirima vurdu yavas yavas biraktim futbolu.

cocukluktan hocalarim falan en asa 2 lig bile olsa topcu olcak derlerdi benim icin. ama abi biz hafta sonlari gunde 6 mac cikarirdik hafta icide okuldan geldigimiz gibi en az 3 mac

ole krampon hali saha yoktu. sportac i olan cekerdi beyaz tozlugu dooru sahaya :) arkadas sportac ta 2 aya burun yirtardi :)

• duzcede buyudum ben sadece bizim okuldan 6-7 super ligde oyuncu var suan. duzceden cok topcu yetisir. her yer yesillik duzluk. defans in bel kemigiydim ben harbi defans yapardim. cok iyi uzun ara top atardim hucuma kaldirirdim takimi. bi gun lisinin arkasinda uzun atlama yapiyordum isinmadan cekilin geliyorum dedim belim orda bi sakatlandi 3 sene kosamadim sonra korseyle devam ettim ama bu seferde sag baldirima vurdu yavas yavas biraktim futbolu.

cocukluktan hocalarim falan en asa 2 lig bile olsa topcu olcak derlerdi benim icin. ama abi biz hafta sonlari gunde 6 mac cikarirdik hafta icide okuldan geldigimiz gibi en az 3 mac

ole krampon hali saha yoktu. sportac i olan cekerdi beyaz tozlugu dooru sahaya :) arkadas sportac ta 2 aya burun yirtardi :)

Aynen, bende 1.Amatör de oynadım, sınıflar arası turnuva da oynadım, Okullar arası turnuva da oynadım. Ama şimdi çağ dijital çağ Mehmet şimdi ki nesil onu PC, tablet, telefondan yapıyorlar. Nesil değişti.

• Resmi Gönderi

Oyun oynayan çoğuk mu var sokaklar da?Yok maalesef,sadece bir kaç bisiklet binen var birde alan varsa iki topa vuran var.

abi ben depresyona giren cocuk hatirlamiyorum. ole bisey yoktu zaten. ve de cok hastalik var suan cocuklar surekli hasta. biz kosar kosar terler 1 hasta olur 2 hasta olur sonra bi daha olmazdik. evler sobaliydi soguga dayanikliydik. evde yapcak bise yoktu yagmurda camurda evlere girmezdik annem terlikle gelirdi kacardim. :D

• Resmi Gönderi

TFF 1.Lig Play-Off Yarı Final 2.Maçları

İstanbulspor - Altay (2-3) 18:00

Samsunspor - Altınordu (0-1) 21:00

Maçların Hepsi Bugün

Takipteyiz

Zevkli geçebilir, penaltılara kalabilir..

• Samsunspor - Altınordu (0-1) 21:00

Altınordu kazanması için

Her Türlü berabere kalınan skorlar

Her Türlü Galibiyet

1-0 dan sonra alınan 1 farklı mağlubiyetler

Samsunspor’u hangi skorlar taşır

2-0

Altınordu gol atarsa 2 farkla alınan skorlar

• Resmi Gönderi

Bir arpa boyu yol alamıyoruz.Egitim her yerde olacak..

Pozisyon da bir şey yok,yattı adam tamam anladık,hakem ve oyuncular da yanına geldi ama kalkmadı.

Hakem gerekeni yaptı sağlık ekibini çağırdı ve anında ayağa kalktı.. Sağlık ekipleriyle beraber saha kenarına geldi..Bir şey yok ve yapılmadı da.. Hakemden izin aldı oyuna girdi..

Eline ne geçti?veya sen ne yaptın sana ne diyelim?

Son anlar olsa anlarım,önde olursun maç kritik anlara gelir eh belki onuda anlarız.Mac başlar başlamaz bu neyin tiyatrosu?

• Luis Gustavo Fenerbahçe Yönetiminde Emre Belezoğlu İle Devam Etmesi Halinde Takımdan Ayrılacağını Söyledi

• Harici İçerik twitter.com

5. golde Guardiola'nın tepkisi :O gerçek bir forvet Lewandowski