Son dakka kaleci gol atma niyetiyle ileri çıktı dönen topta gol yedi
Futbol Konusu
-
-
savsievic resmen mahvetti maçı saçma şut denemeleri kötü paslar vs derken bir sene daha geçti ah be samsunum
Samsun gelemediğine göre çarşamba günü full altay kasayım
-
Buradan seneye 1.ligde oynayacak takımlara sesleniyorum ilk 2 den çıkamayacağınıza eminseniz 3.lüğe oynamayın Lanetli 3.lük kaç senedeki 3.olan takım Play-Off dan çıkamıyor
-
Son dakka kaleci gol atma niyetiyle ileri çıktı dönen topta gol yedi
Yok o bildiğin orta sahadan top toplamak için gelmiş atağa çıkmadı hiç
-
Son Dakika Transfer haberlerini seviyorum
Anlık geliyor anlık kayboluyor
-
Gece Sıcak Transfer Gelişmesi
Beşiktaş, River Plate takımında forma giyen 25 yaşında ki forvet Santos Borre ile ilgileniyor
-
Sıcak Transfer Gelişmesi
Marek Hamsik Trabzonspor Ve Beşiktaş’a Önerildi.
Oyuncunun Bonservisi 30 Ağustos’ta Eline Geçecek Onun Dışında Takımında
Yorum Sizin Ben Yorumsuzum
İstemez kalsın derim.
-
Gece Mesai Uzattık Sıcak Transfer Gelişmesi
Fenerbahçe Sağ Bek oyuncusu Danilo D’Ambrasio’nun şartlarını öğrenmek için menajeriyle temas halinde.
Oyuncu için bir çok İtalyan kulübü de devrede
Oyuncu İnter’de kalmak istiyor ama yeni sözleşme şartlarından memnun değil
Düşünceler siz de Fenerbahçeliler
-
- Resmi Gönderi
Gece Mesai Uzattık Sıcak Transfer Gelişmesi
Fenerbahçe Sağ Bek oyuncusu Danilo D’Ambrasio’nun şartlarını öğrenmek için menajeriyle temas halinde.
Oyuncu için bir çok İtalyan kulübü de devrede
Oyuncu İnter’de kalmak istiyor ama yeni sözleşme şartlarından memnun değil
Düşünceler siz de Fenerbahçeliler
Sağlamdır lakin oda 32-33 luk..
Defans oyuncusuna deli paralar da verilmesin sadece FB değil hiçbir kulüp vermesin.Yinede uygunsa ücret alınabilir.
Olacaksa Uygun fiyat ve genç yabancı yani günü gelince satabileceğimiz oyuncu alalım.Yoksa almayalım,bizde de çıkar mutlaka defans bloguna bir eleman.
-
Futbolcu Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük'ün de içinde bulunduğu 'çakar' ve 'sirenli' araç sürücüsüne ve sahibine polis ekipleri tarafından 4.017 TL cezai işlem uygulandı.
-
Sergen Yalçın: "Guardiola'ymış, Klopp'muş, hiç birini örnek almıyorum. Adamın yedeği bile 150 milyon euro. Nasıl örnek alayım?"
-
Ghezal için bir çok kulüp devrede
-
Dengeler değişiyor Beşiktaş Süper Kupayı kazanması halinde Türkiye de en iyi 2.kulüp sırasına yükselecek Fenerbahçe ise 3.sıraya gerileyecek
-
Dengeler değişiyor Beşiktaş Süper Kupayı kazanması halinde Türkiye de en iyi 2.kulüp sırasına yükselecek Fenerbahçe ise 3.sıraya gerileyecek
Ali koç rekor üzerine rekor kırdırtıyor takıma maşallah
-
MHK, 47 olan yaş sınırını 48-50 yaş bandına çekerek Fırat Aydınus ile yola devam etmeyi planlıyor. (Milliyet)
-