• Siyah-Beyazlı yönetim, 10 numara transferi için düğmeye bastı. Teknik Direktör Sergen Yalçın, Gaziantep'in yıldızı Alexandru Maxim'i istiyor.

• Beşiktaş altyapısından yetişen ve kariyeri boyunca 12 farklı takımda top koşturan Batuhan Karadeniz 2020 yazında Tuzlaspor'dan ayrılıp Hekimoğlu Trabzon'a imza attı.

30 yaşındaki golcü bu sezon Hekimoğlu Trabzon formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 38 maçta 30 gol kaydederek kariyerinin zirvesine çıktı. Sezonu 30 golün yanı sıra 8 asistle kapatan Karadeniz böylece oynadığı maç başına skor üretmeyi başardı.

Batuhan Karadeniz gollerinin 27'sini ligde, 3'ünü ise Türkiye Kupası'nda kaydetti.

• Skandal Hakem Özgür Yankaya

Hakem Yanakaya geçen sene olduğu gibi yine uydurma bir penaltıyla Hekimoğlu Trabzon’u eledi bordo mavili ekip bu sonuçtan sonra TÜM SEZONLAR BİTMİŞ İYİ HAKEMLERİNİZ HEP TESİSLERDE NİYE ÖZELLİKLE GEÇEN SENE BİZİ KATLEDEN ÖZGÜR YANKAYA’YI VERDİNİZ diye cümlede bulundu

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Bence bu konuda yönetim haklı çünkü sezon bitmiş profesyonel hakem verilmeliydi bu maça diye düşünüyorum

• Tam halini attım Başkanın konuşmasının bu daha ağır

Mücadele sonrası konuşan Celil Hekimoğlu “Bu hakem camiasıyla Trabzonlular olarak uğraşamıyoruz. Kararı vermişler, düğmeye basmışlar. Başka bir hakem mi yok, en satılığı bu! En aşağılığı bu demek ki bundan daha iyisini bulamadılar. Hakkımız haram olsun. Kolladı kolladı 90’da verdi. Vermese 110’da verecekti. Özgür Yankaya’yı duyduğumuz gün tepkimizi verdik. Trabzon’da MHK üyesi Hikmet Öksüzoğlu var, izah et dedik. Benim konuşmam doğru olmaz dedi. O zaman seninde MHK’da olman etik değil geç evinde otur aşağı. Geçen seneden beri katlediliyoruz “bunla ilgilenmem” diyen adam gitsin evinde otursun.”

• Yorumlarınızı bekliyorum

• Resmi Gönderi

Tam halini attım Başkanın konuşmasının bu daha ağır

Mücadele sonrası konuşan Celil Hekimoğlu “Bu hakem camiasıyla Trabzonlular olarak uğraşamıyoruz. Kararı vermişler, düğmeye basmışlar. Başka bir hakem mi yok, en satılığı bu! En aşağılığı bu demek ki bundan daha iyisini bulamadılar. Hakkımız haram olsun. Kolladı kolladı 90’da verdi. Vermese 110’da verecekti. Özgür Yankaya’yı duyduğumuz gün tepkimizi verdik. Trabzon’da MHK üyesi Hikmet Öksüzoğlu var, izah et dedik. Benim konuşmam doğru olmaz dedi. O zaman seninde MHK’da olman etik değil geç evinde otur aşağı. Geçen seneden beri katlediliyoruz “bunla ilgilenmem” diyen adam gitsin evinde otursun.”

Kolay kolay bu laflar çıkmaz ağızdan.Demek ki bir sıkıntı var

• konferans ligi iyi oldu aslında daha fazla takımı görebileceğiz avrupa sahasında ve de UEL'in statüsünü arttırmış oldu

Tothenamadı

• konferans ligi iyi oldu aslında daha fazla takımı görebileceğiz avrupa sahasında ve de UEL'in statüsünü arttırmış oldu

Çok iyi organizasyon ama gerekli özeni ve önem vermedikleri için sevilmiyor.
    Kazanan takımın alacağı ücret finalin oynanacağı stad vs bu önemsizliğin kanıtları
    1 sene oynanacağını düşünüyorum bu organizasyonun

• Kocaelispor - Sakaryaspor Finali Siyah Yeşil renk derbisi var

• Aynen Ömer Covid-19'un getirdiği bir organizasyon diye düşünüyorum. Pandemi bitince o da biter sanırım. :)

Bizim ülke takımları için iyi en azından ülke puanı biriktiririz orda ama bir anlık hevesle yapılmış bir organizasyon gibi marşı bile Avrupa ligi marşıyla aynı