• Misli.com 3.Lig Play-Off Finalleri penaltılarla sonuçlandı (normal süre) demek

1928 Bucaspor 3-2 İskenderun FK (1-1)

Isparta 32 Spor 2-1 Bursa Yıldırımspor (1-1)

Bu Sonuçlarla Misli.com 2.Lige Çıkan

1928 Bucaspor Ve Isparta 32 Sporu HS Ailesi Olarak Kutlarız

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Bursa Yıldırım’a üzüldüm sen git son dakika Adıyaman’la beraber yenil Adıyaman 1 puan önde olduğundan çıksın sen kal

• :konuskan:  Mustafa Cengiz : "Yılmaz Vural hoca aslan gibi orada duruyor. Bir telefonuma bakar. Atlar gelir. Bizi Şampiyonlar Ligi’ne sokar. Koskoca Galatasaray hocasız kalmaz. Kimse merak etmesin."Yılmaz Vural'dan büyük tepki: Adeta oyunun içine ediyorlar – Sözcü Gazetesi

• Karadeniz’den iki takım Transferde aynı oyuncuya talip

Trabzonspor Ve Süper Lige Yeni Çıkan Giresunspor Tiquinho’ya talip diğer takım Olipiakos da talip

Trabzonspor oyuncuya 1.5 Milyon Euro maaş + 1 Milyon Euro imza parası

Giresunspor ise oyuncuya 1+1 yıldan 1 milyon Euro maaş teklif etti.

Fiyata göre Trabzonspor bir adım önde

• Resmi Gönderi

Karadeniz’den iki takım Transferde aynı oyuncuya talip

Trabzonspor Ve Süper Lige Yeni Çıkan Giresunspor Tiquinho’ya talip diğer takım Olipiakos da talip

Trabzonspor oyuncuya 1.5 Milyon Euro maaş + 1 Milyon Euro imza parası

Giresunspor ise oyuncuya 1+1 yıldan 1 milyon Euro maaş teklif etti.

Fiyata göre Trabzonspor bir adım önde

Deli paralar veriliyor yav.

Bir aylık maaş,,,,abbaooouuu diyesim var :)

600 oyuncunun 370 civarı yabancı..

Atılan gollerin bence yarıdan çok fazlasi da yabancılar tarafından atılmıştır.(toplam 1136 gol atılmış)

Velhasıl hala para saçmaya devam.. Şampiyonlar ligi ve UEFA da dahil hala yarışacak bir takım yok bizden.Belki gruptan çıkılır o da zor ..

• Bu konferans Ligi bildiğin en iyi 2.lig oldu resmen rakiplere gel

• Çok iyi organizasyon ama gerekli özeni ve önem vermedikleri için sevilmiyor.
    Kazanan takımın alacağı ücret finalin oynanacağı stad vs bu önemsizliğin kanıtları
    1 sene oynanacağını düşünüyorum bu organizasyonun

En az 2027'ye kadar oynanacak diye biliyorum

Tothenamadı

• Bizim ülke takımları için iyi en azından ülke puanı biriktiririz orda ama bir anlık hevesle yapılmış bir organizasyon gibi marşı bile Avrupa ligi marşıyla aynı

Zaten avrupa ligi ile paralel gidecek aslında uclnin statüsü baya artmış oldu bu lig gelince

Tothenamadı

• Rabbim sen bize mustafa28 'in "Rachid Ghezzal Beşiktaş'ta 💥" yazacağı günleri nasip et

Bakalım haberlerde ne çıkarsa 😊

• Raşit Ghezzal zora girer çünkü Leister 16 Milyon Euro istiyor Ve rakibi Monaco ama oyuncunun Beşiktaş’ı istemesi de bir nebze belki de kolaylaştırabilir ama şu an Monaco’ya yakın

• Transferde ilk uçak Trabzon’a

Gervinho ve Bruno Peres bugün Trabzon’da olacak bilgisi geldi. İki oyuncu sağlık kontrollerinin ardından imzayı atacak. Real Betisde oynayan Cristian Tello kulübe beni de alın diye haber yolladı. Corneluis transferinden de vazgeçildi

• Gazetelere başlık Trabzonspor Transferde Sabah Pazarında

Başlık da geçen sene Ağaoğlu demişti ya Akşam Pazarı daha ucuz oluyor diye ondan yararlanıldı 😂

• Kocaelispor büyükşehir belediye başkanı Kocaelispor Ve Sakaryaspor’un birlikte 1.lige çıkmasın konuşacağım

Kabul edilirse eğer kaos çıkar o zaman Hekimoğlu Trabzon - Kocaelispor maçı final maçıydı 2-2 bitti uzatma nerede penaltı nerede kusura bakmasınlar ama kabul edilirse başta kaosu ben başlatırım takımlar o zaman Yarı finalde final gibi oynardı Hekimoğlu Trabzon eleyip çıksa başvuracakmıydınız ya da konuşacakmıydınız