• Sakaryaspor - Kırşehir Belediyespor

Hekimoğlu Trabzon - Kocaelispor maçı Final niyetiyle tarafsız sahada tekrarlanması gerekiyor eğer 2 takım çıkarsa haklı değilmiyim yazar mısınız lütfen yani finalin de bir adabı var normal süresi 0-0 biterse uzatma eşitlik bozulmazsa penaltı final tek maç üzerinden oynanır. Finalin havası farklı olur

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen mustafa28 (25 Mayıs 2021 12:51).

• Avrupa konferans Ligi daha kolay olacaktı ne oldu da bir anda Avrupa Ligini geçti

Tottenham

Roma

Marsilya

Maşallah yanlışlıkla şampiyonlar liginin kardeşine düştük

• Normalde sol ayak ile vuramam hatta sol ayağımı kullanmayı hiç sevmem ama ghezzal sevdam yüzünden sol ayağımı geliştirmeye başladım bu etkiyi bana en son Q7 yaşatmıştı :S

Tothenamadı

• Avrupa konferans Ligi daha kolay olacaktı ne oldu da bir anda Avrupa Ligini geçti

Tottenham

Roma

Marsilya

Maşallah yanlışlıkla şampiyonlar liginin kardeşine düştük

Serkan Asan - Harry Kane eşleşmesini görür gibiyim B)

Tothenamadı

• Kocaelispor büyükşehir belediye başkanı Kocaelispor Ve Sakaryaspor’un birlikte 1.lige çıkmasın konuşacağım

kabul edilmiş sanırım Futbol Arena twitter hesabında gördüm sonuç ne olursa olsun 2 takımda TFF 1.lige çıkacakmış 20 takım olacak seneye

Tothenamadı

• kabul edilmiş sanırım Futbol Arena twitter hesabında gördüm sonuç ne olursa olsun 2 takımda TFF 1.lige çıkacakmış 20 takım olacak seneye

Onu gördüm ben de öyle bir şey Yok şu an o diyen adama kalsa geçen senede Adana Demir süper ligdeydi

• Kocaelispor - Sakaryaspor Finali Atatürk Olimpiyat Stadyumunda

En azından iki takımın çıkmayacağı belli oldu TFF başkanı zaten 1.lig 19 takımla oynanacak BAY geçme olacak demişti

• Transferde ilk uçak Trabzon’a

Gervinho ve Bruno Peres bugün Trabzon’da olacak bilgisi geldi. İki oyuncu sağlık kontrollerinin ardından imzayı atacak. Real Betisde oynayan Cristian Tello kulübe beni de alın diye haber yolladı. Corneluis transferinden de vazgeçildi

Uçak Saat 18:30 da Trabzon’a ineceği bilgisi geldi

• Bu Gün resmen Transferlerden Trabzonspor oldu

Tello’nun menajeri Trabzonspor’a transfer sürecinin devam etmesini istiyoruz diyerek. Gelmek istediğini belirtti

• Futbolcu olma hayaliyle Türkiye'ye gelen Senegalli Abdülhamit Baa, futbol kulübü bulamayınca Rize'de Çay işçisi oldu.

Türkiye'ye futbolcu olmaya geldi, çay işçisi oldu

• Samsunspor kadrosu bende olsaydı 7-8 puan farkla şampiyon olurdum” diyen Karaahmet, “Çünkü bende 18 kişi vardı. Diğer 4 kişi gençti. Yedek bulmakta zorlandığımız zamanlar oldu” açıklamasında bulundu

Yeni sezon transfer planlaması hakkında da bilgiler veren Karaahmet, “Giresunspor’un aşağı yukarı 8 futbolcusu içeride kalacak. Giresunspor’un yeni bir kadrosu olacak. 15 kişilik bir transfer çalışması olacak” dedi.

Basına yansıyan Harun Tekin ve Cisse haberleri için de konuşan Hakan Karaahmet, “Transfer bittiği gün bitiyor. Bitene kadar çok çile çekersiniz. 4 büyüklerle aramız çok iyi. Onların futbol havuzlarında fazla oyuncular var. Bir de gelecekler var. Biraz daha onlardan çıkacak oyuncuları görmek istiyoruz. Çıkacak bazı futbolcuları kadromuza katabiliriz” ifadelerini kullandı.

• Resmi Gönderi

kadınlar Voleybol millî takımımız Sırbistan i 3-2 yenerek başladı voleybol milletler ligine

14 maç daha oynayacaklar.Sali ve perşembe maçlar

Konu açmadan arada buraya yazarız..

TRT2 spor'da maçlar