Leipzig’in teknik direktörü kesinlikle Sörloth’u kadroda düşünmediği artık belli oldu
Trabzonspor oyuncuyla anlaştı sadece Leipzig kaldı kiralamak için bence onlarda kabul edecekler Sörloth bana göre şu an %75 Trabzonspor’da
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturLeipzig’in teknik direktörü kesinlikle Sörloth’u kadroda düşünmediği artık belli oldu
Trabzonspor oyuncuyla anlaştı sadece Leipzig kaldı kiralamak için bence onlarda kabul edecekler Sörloth bana göre şu an %75 Trabzonspor’da
1.Grup Fikstür Ve Takımlar (devamı geliyor 1.grup daha bitmedi sınıra ulaştık)
Sarı Siyah Şampiyon KİLİMLİ 💪 1. Bölge 3. Grup
Leipzig’in teknik direktörü kesinlikle Sörloth’u kadroda düşünmediği artık belli oldu
Sörloth'un taliplisi çok, Trabzonspor bir ihtimal.
Eğer Sörloth Türkiye'den bir takıma gidecekse bu takım Trabzonspor olur çünkü sözleşmesine bir madde koydurduk öncelik Trabzonspordadır diye
Eğer Sörloth Türkiye'den bir takıma gidecekse bu takım Trabzonspor olur çünkü sözleşmesine bir madde koydurduk öncelik Trabzonspordadır diye
Bonservisi ile gelirse, o madde geçerli, satın alma opsiyonlu kiralık ya da direkt kiralık durumlarında o maddenin hiçbir hükmü yok.
Sarı Siyah Şampiyon KİLİMLİ 💪 1. Bölge 3. Grup
Ben onu Sebat Gençlikten bekliyorum eski adıyla Akçaabat Sebatspor bakalım
Bonservisi ile gelirse, o madde geçerli, satın alma opsiyonlu kiralık ya da direkt kiralık durumlarında o maddenin hiçbir hükmü yok.
Hocam ben onu açıkladım yukarıda iki türlü de geçerli diye ki Beşiktaş ve Fenerden önce Trabzonspor Sörlothla konuştu yukarıda haberini de yaptım işte bir daha anlatamam yazmak uzunsürüyor 😂
Hocam ben onu açıkladım yukarıda iki türlü de geçerli diye ki Beşiktaş ve Fenerden önce Trabzonspor Sörlothla konuştu yukarıda haberini de yaptım işte bir daha anlatamam yazmak uzunsürüyor 😂
O zaman yanlış biliyorsun Mustafa kardeşim ya da spor gazeteleri yanlış yazıyor ikisinden biri.
25 yaşındaki Norveçli forvetin Türkiye'den bir kulübün kiralamak istemesinde ise bir madde yok. Kiralık teklifi Leipzig tarafından kabul edilirse bu konuda son söz Sörloth'a kalıyor.
Fanatik'in haberine göre, eğer Sörloth teklifi kabul ederse kiralık olarak Trabzonspor'dan başka takımda da oynayabilir.
Kocaelispor’a geçmiş olsun
Üstü Açık Otobüste in Bahri Can düştü Benhur Kesen ciddi şekilde yaralandı
Geçmiş olsun 🙁
Kocaelispor’a geçmiş olsun
Üstü Açık Otobüste in Bahri Can düştü Benhur Kesen ciddi şekilde yaralandı
Geçmiş olsun 🙁
Geçmiş olsun..
Biraz dikkatli olmak gerekiyor
Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş, ilk transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlılar, Alanyaspor ile sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitecek Salih Uçan'la prensipte anlaştı.
27 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacak.
3 yıllık sözleşme imzalanacak 27 yaşındaki oyuncuya yıllık 8 milyon TL garanti ücret ve maç başı şeklinde ödeme yapılacak. (A Spor)
Verin ağalar verin hayatta etmez o kadar.
Erzurum’un masrafı iyi yalnız
Doğu Takımları Süper Ligde Sanırım
Batıda Guruplaşma Var
Galatasaraylılar’ı üzecek Transfer Gelişmesi
Monaco’nun Uğurcan Teklifi
12 Milyon Euro+Onyekuru
Trabzonspor başkanı 12 milyon almaz 20 ti görmedikçe satmaz bence
TFF Bütün Ligleri Tescil Etti
Artık ne çıkma ne düşme ne de kalmayla alakalı beklentileri olamaz Allah’a Şükürler Olsun düşme kalkmadan bitirdik işi