• Leipzig’in teknik direktörü kesinlikle Sörloth’u kadroda düşünmediği artık belli oldu

Trabzonspor oyuncuyla anlaştı sadece Leipzig kaldı kiralamak için bence onlarda kabul edecekler Sörloth bana göre şu an %75 Trabzonspor’da

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Leipzig’in teknik direktörü kesinlikle Sörloth’u kadroda düşünmediği artık belli oldu

Trabzonspor oyuncuyla anlaştı sadece Leipzig kaldı kiralamak için bence onlarda kabul edecekler Sörloth bana göre şu an %75 Trabzonspor’da

Sörloth'un taliplisi çok, Trabzonspor bir ihtimal.

• Eğer Sörloth Türkiye'den bir takıma gidecekse bu takım Trabzonspor olur çünkü sözleşmesine bir madde koydurduk öncelik Trabzonspordadır diye

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Eğer Sörloth Türkiye'den bir takıma gidecekse bu takım Trabzonspor olur çünkü sözleşmesine bir madde koydurduk öncelik Trabzonspordadır diye

Bonservisi ile gelirse, o madde geçerli, satın alma opsiyonlu kiralık ya da direkt kiralık durumlarında o maddenin hiçbir hükmü yok.

• Sarı Siyah Şampiyon KİLİMLİ 💪 1. Bölge 3. Grup

Ben onu Sebat Gençlikten bekliyorum eski adıyla Akçaabat Sebatspor bakalım

• Bonservisi ile gelirse, o madde geçerli, satın alma opsiyonlu kiralık ya da direkt kiralık durumlarında o maddenin hiçbir hükmü yok.

Hocam ben onu açıkladım yukarıda iki türlü de geçerli diye ki Beşiktaş ve Fenerden önce Trabzonspor Sörlothla konuştu yukarıda haberini de yaptım işte bir daha anlatamam yazmak uzunsürüyor 😂

• Hocam ben onu açıkladım yukarıda iki türlü de geçerli diye ki Beşiktaş ve Fenerden önce Trabzonspor Sörlothla konuştu yukarıda haberini de yaptım işte bir daha anlatamam yazmak uzunsürüyor 😂

O zaman yanlış biliyorsun Mustafa kardeşim ya da spor gazeteleri yanlış yazıyor ikisinden biri.

KİRALIK DURUMUNDA İŞLER DEĞİŞİYOR

25 yaşındaki Norveçli forvetin Türkiye'den bir kulübün kiralamak istemesinde ise bir madde yok. Kiralık teklifi Leipzig tarafından kabul edilirse bu konuda son söz Sörloth'a kalıyor.

Fanatik'in haberine göre, eğer Sörloth teklifi kabul ederse kiralık olarak Trabzonspor'dan başka takımda da oynayabilir.

• Kocaelispor’a geçmiş olsun

Üstü Açık Otobüste in Bahri Can düştü Benhur Kesen ciddi şekilde yaralandı

Geçmiş olsun 🙁

• Resmi Gönderi

Kocaelispor’a geçmiş olsun

Üstü Açık Otobüste in Bahri Can düştü Benhur Kesen ciddi şekilde yaralandı

Geçmiş olsun 🙁

Geçmiş olsun..

Biraz dikkatli olmak gerekiyor :(

• Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş, ilk transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlılar, Alanyaspor ile sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitecek Salih Uçan'la prensipte anlaştı.

27 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

3 yıllık sözleşme imzalanacak 27 yaşındaki oyuncuya yıllık 8 milyon TL garanti ücret ve maç başı şeklinde ödeme yapılacak. (A Spor)

Verin ağalar verin hayatta etmez o kadar.

• Erzurum’un masrafı iyi yalnız

Doğu Takımları Süper Ligde Sanırım

Batıda Guruplaşma Var

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Galatasaraylılar’ı üzecek Transfer Gelişmesi

Monaco’nun Uğurcan Teklifi

12 Milyon Euro+Onyekuru

Trabzonspor başkanı 12 milyon almaz 20 ti görmedikçe satmaz bence

• TFF Bütün Ligleri Tescil Etti

Artık ne çıkma ne düşme ne de kalmayla alakalı beklentileri olamaz Allah’a Şükürler Olsun düşme kalkmadan bitirdik işi