• Rıdvan Dilmen

Her Yıl Monaco’da Düzenlenen Avrupa Ligi Ve Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi 2 Yıl Üst Üste İstanbul’da Olacak Ayrıca 2023 Şampiyonlar Ligi Finali İstanbul’da Olacak

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Basına sızan Fenerbahçe forması

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Ben Fenerbahçe’yi Büyük Takım Saysam mı Saymasam mı Kararsızım Yıldız Olmadın Küçük Takım Gibi Oluyor

• Resmi Gönderi

Yıldız mildız hikaye.. Takıma da oyuncuya da bir şey katmaz .

Adettir kullanılıyorsa kullanmak lazım o başka mesele.

wriscuttern o başkanın yönetim kurulu ile verdiği karar.

mustafa28 büyük takım küçük takım yıldız ile olmuyor ki abim.10 yıldız olsa ne faydası olacak? Takımlarımız "sıradan Avrupa kulüplerinden" de kötüler maalesef.

• Yine Transfer Yine İlk Benden Sonra Medyaya

Trabzonspor Hamsik’le her konuda anlaştı son dakika da olağanüstü bir durum olmazsa oyuncu Trabzon’da

Galatasaray ve Fenerbahçeden ses yok Beşiktaş için bir haberim var saat 22:00 de belki de Ghezzal dır 🔥🔥🔥

• Özel Haberim aramayın bulamazsınız

Raşit Ghezzal Beşiktaş’a Yakın

Oyuncunun kulübü onu tekrar kiralamak istemesi oyuncunun da Beşiktaş’ı istemesi okları Beşiktaş’a döndürdü ama Beşiktaş ilk olarak zorunlu satın alma ile kiralamayı deneyecek

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Federasyon’un sözüne güven olmadığını kanıtları çok bu da örneği

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Whisper: mustafa28 tarafından oluşturulan bir mesaj bu mesaj ile birleştirildi. (3 Haziran 2021 00:51).

• Sörloth

İnstagram’da bildirimleri kapattım. Telefon numarımıda ele geçirdiler ve WhatsApp dan bir sürü mesaj gönderdiler. Maça odaklanabilmek için bildirimleri kapattım. Numarayı değiştirmek iyi oldu (TV 2 Sporten)

Adamın donuna kadar öğrenmişler 😂

• Chelsea teknik direktörü Thomas Tuchel, kulübün sahibi Abramovic’le, ilk kez final sonrası yüz yüze karşılaştıklarını açıkladı.. ( ESPN)

• Yıldız mildız hikaye.. Takıma da oyuncuya da bir şey katmaz .

Adettir kullanılıyorsa kullanmak lazım o başka mesele.

wriscuttern o başkanın yönetim kurulu ile verdiği karar.

mustafa28 büyük takım küçük takım yıldız ile olmuyor ki abim.10 yıldız olsa ne faydası olacak? Takımlarımız "sıradan Avrupa kulüplerinden" de kötüler maalesef.

bjk yi eleyen rio ave küme düştü kendi liginde o yüzden dayım doğru diyor kafanızı fazla yormayın :)

:I

• bjk yi eleyen rio ave küme düştü kendi liginde o yüzden dayım doğru diyor kafanızı fazla yormayın :)

Aynen Mehmet Beşiktaş'ı ekledikten sonra Milan ile karşılaşıp kök söktürüp elinden kaçıran penaltılar ile elenen Rio Ave mi küme düşmüş? Vay be. B')

• PSG, 23 yaşındaki sol bek oyuncusu Theo Hernandez ile 5 yıllık anlaşmaya vardı.

AC Milan, futbolcu için 40 milyon Euro bonservis istiyor.