AİHM sonucu şimdi daha da önemli oldu.Oradan bir kabul çıkarsa asıl eğlenceyi şimdi gör bakalım ne olacak?
Türk mahkemelerinin ve TFF nin tarafsız olmadığına inanan bir mahkeme,nasıl bir sonuç verecek merakla izliyorum.
=D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAİHM sonucu şimdi daha da önemli oldu.Oradan bir kabul çıkarsa asıl eğlenceyi şimdi gör bakalım ne olacak?
Türk mahkemelerinin ve TFF nin tarafsız olmadığına inanan bir mahkeme,nasıl bir sonuç verecek merakla izliyorum.
=D
Çin futbol ülkesi olacak.
10 şehir futbolun alt yapısı olarak seçildi.
2030 da Dünya devi Çin bir başka branşta daha "bizde varız"diyecekler.
Bunu atletizm, yüzme, jimnastik,güreş,halter vsvs de yaptılar.Futbolda da geliyorlar ve şakaları olmaz bunu da gördük yaptıklarıyla kanitladirlar.
Belli paralar da var mecburi harcanacak ama onu yetistiremedim bir ara yakalar yazarız.
Daha Çok GösterThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çin futbol ülkesi olacak.
Bunu atletizm, yüzme, jimnastik,güreş,halter vsvs de yaptılar.Futbolda da geliyorlar ve şakaları olmaz bunu da gördük yaptıklarıyla kanitladirlar.
Belli paralar da var mecburi harcanacak ama onu yetistiremedim bir ara yakalar yazarız.
mustafa abi bunlar cok kalabalik. cinliler bu ise girerse takimlar 21 erden olur. 42 kisi top kosturur heralde
bunlar her girdikleri iste standartlari degistiriyor
Fenerbahçe'deki ilk yılında 38 maçta 4 gol ve 1 asistle başarılı bir grafik çizen Mert Hakan Yandaş'a Atalanta talip oldu.
2.5 MİLYON EURO
İtalyan ekibinin, milli futbolcunun bonservisi için 2.5 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı belirtilirken son kararı yeni teknik direktör verecek.
Fenerbahçe'nin Rafael Benitez ile anlaştığına dair haberler var
Çin futbol ülkesi olacak.
Mesela şuan ABD isterse futbolda dünyaya damgasını vurabilir.O güçleri var ama adamlar nba ve amerikan futbolu varken ülke olarak o kadar önemsemiyorlar.Yani aynı durum çin için de geçerli isterlerse olabilirler katılıyorum.
Çin deyince aklıma direkt jimnastik ve masa tenisi gelir.Bu dallarda üzerine tanımam.
Fenerbahçe'nin Rafael Benitez ile anlaştığına dair haberler var
Kalite ve tecrübeli adam, bakalım ne olur?
İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Trabzonspor'un Hamsik'e yaptığı transfer teklifini açıkladı.
Buna göre Trabzonspor, Marek Hamsik'e yıllık 1.5 milyon Euro + bonuslar içeren 2 yıllık bir teklif yaptı.
Slovak yıldız ise Trabzonspor'dan senelik 2.5 milyon euro talep etti.
Fenerbahçe'den ayrılacağı konuşulan Jose Sosa'nın eski kulübü Trabzonspor'a haber gönderdiği öne sürüldü. Tecrübeli Arjantinli futbolcunun, 'Hata yapmışım, beni geri alın' diye mesaj yolladığı belirtildi. Başkan Ahmet Ahmet Ağaoğlu'nun ise 1.2 milyon euroya oynaması halinde Sosa'yı alabileceği aktarıldı.
Bu arada Jose Sosa Fenerbahçe'den yıllık 3 milyon Euro alıyor.
Anderlecht kulübü Beşiktaş'ın sol beki N’Sakala için menajeri aracılığıyla 2 milyon avroluk teklif yaptı.
Hemen yollayın
Kornerden attığı goller sorulunca, Mustafa Denizli söyle demişti "sahanin en hızlı oyuncusu toptur"gerçekten de öyledir.En hızlı rakibe de,hedefe de top gider.
Almanlar topu sadece kullanmışlar bu atakta.Sahane paslaşmalar ve sonuç..Gol de olmasa önemli değildi.Gol yine gelir sen böyle hücuma çıkarsan.
Cengiz under sanırım evi Türkiye'ye taşımış bile.
10 bavul geçmiş gümrükten Cengize ait.
Mourinho Cengiz'i kadrosunda düşünmüyor.
Önümüzdeki sezon Cengiz'i süper Lig'te göreceğiz gibi.
Yine Transfer Yine İlk Benden Sonra Medyaya
Trabzonspor Hamsik’le her konuda anlaştı son dakika da olağanüstü bir durum olmazsa oyuncu Trabzon’da
Galatasaray ve Fenerbahçeden ses yok Beşiktaş için bir haberim var saat 22:00 de belki de Ghezzal dır 🔥🔥🔥
İnstagramda gezinirken anlaştığı daha yeni çıkıyor 😂 ben ise 1-2 gün önceden kimin kaynağı daha iyi beyler