Bu oyuncu kim?
Güncel olduğu için yine ipucu yok.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu oyuncu kim?
Güncel olduğu için yine ipucu yok.
Trabzonspor, bonservisi Bulgar ekibi, Ludogorets'te olan golcü oyuncu Jakub Swierczok'u gündemine aldığı öğrenildi.
28 yaşındaki oyuncunun geçen sene ki performansı;
28 maçta 20 gole katkı yaptı
Geçtiğimiz sezon Polonya'da Piast Gliwice formasıyla dikkat çeken Swierczok, ligde, kupada ve Avrupa Ligi'nde oynadığı toplam 28 maçta 17 gol 3 asistlik performans sergiledi.
Allah Allah hiç duymadım ama olabilir forvet lazım güzel nokta
2.33 de atılan penaltı evlere şenlik.Basketbol malum el oyunu o yüzden fake atma onda estetik ve güzel.
Bu oyuncu kim?
Güncel olduğu için yine ipucu yok
Süleyman.
10dk önce Lyon sayfasında paylaşıldıgını gordum tesadüfe bak
Tebrikler Mkaymaz21
Doğru cevap: İslam Slimani
Beşiktaş'ın eski yıldızlarından ve eski antrenörlerinden Guti Hernandez, Mayıs 2019'da alacakları zamanında ödenmediği iddiasıyla sözleşmesini tek taraflı feshetmişti.
Milliyet'te yer alan habere göre, konuyu FIFA'ya taşıyan İspanyol çalıştırıcı, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) görülen davayı kazandı. Buna göre siyah - beyazlılar 164 bin 400 euro'yu Guti'ye yüzde beş faizle ödeyecek.
44 yaşındaki teknik direktör Temmuz 2018 ile Mayıs 2019 tarihleri arasında dönemin Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yardımcılığını yapmıştı.
2.33 de atılan penaltı evlere şenlik.Basketbol malum el oyunu o yüzden fake atma onda estetik ve güzel.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Nba şampiyonlar ligiyse euroleaugue İzmir Karabağlar Ortaokulu basketbol turnavısıdır diyip yatıyorum iyi geceler.
buda bizim sabri
Kimse ses vermedi,demekki ucu hala acik bir konu (izin,yasaklar,alan,kapasite vsvs)
valla hocam olsa iyi olur ya evde tek başıma izlemek istemiyorum
Bir bilgim yok bu konu hakkında
Salih Uçan Aytemiz Alanyaspor’dan ayrıldığını açıkladı
Adım adım Beşiktaş’a
Yine de tek başına izleme derim madem ihtiyaç duyuyorsun.
Görüştüğün bir kaç arkadaş ile yine de bakma imkanın var.Az dikkat ederek gülerek neşe içinde bakabilirsin abim.
Türkiye den Cüneyt Çakır tek temsilcimiz şampiyona da.
İsrail'den de bir hakem var.Acilis maçımız İtalya ile .İsrail hakem bizim maça atanır mı?
Katılanları görünce aklıma bu geldi benim de.Husnu kuruntu da diyebilirsiniz