Dün İtalyan bir taraftarın maç öncesi yaptığı tahmin
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Dün İtalyan bir taraftarın maç öncesi yaptığı tahmin
italyanlar bu tahmin islerinden pek anlamiyo galiba -
Dün gece acayip moralim bozuldu aylardır bu maçı bekle takım orta sahadan top çıkaramasın 2 3 tane çıkardık ilk yarıda onlarıda iyi kullanamadık yazık oldu
-
🇩🇪 4-1 🇹🇷
🇹🇷 0-1 🇭🇷
🇹🇷 1-2 🇮🇹
🇧🇷 2-1 🇹🇷
🇵🇹 2-0 🇹🇷
🇹🇷 0-1 🇭🇷
🇹🇷 0-3 🇮🇹
Türkiye, Avrupa Futbol Şampiyonası ve Dünya Kupası'nda oynadığı toplam yedi açılış maçını da kaybetti.
-
Bugünkü maçları izleyecek misiniz ?
-
Bugünkü maçları izleyecek misiniz ?
Elbette, böyle turnuvalar kaçmaz.
-
Elbette, böyle turnuvalar kaçmaz.
bence de bütün maçları izlemeye çalışacağım ben de euro2020 deki bakalım kaç maçı kaçıracağım hazır finallerim de bitti sınav derdim yok full futbola odaklanacağım.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
aras kargonun arabası gidemiyordu bu vınn diye çıktı sahadan =D
-
Güzel maç izlenir Galler İsviçre
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Galler az daha atıyordu, İsviçre kalecisi Müthiş çıkardı. Şimdi de İsviçre güzel bir vuruşla pozisyon buldu. Bu sefer Galler kalecisi çıkardı.
-
İsviçreyi maçın favorisi olarak görüyorum ama inşaallah berabere biter bizim için beraberlik daha avantajlı olur
-
İsviçreyi maçın favorisi olarak görüyorum ama inşaallah berabere biter bizim için beraberlik daha avantajlı olur
Şu an maç denk, İsviçre daha teknik bakalım ne olur?
-
İsviçre golü buldu mbolo ile
-