• Fragmanı atmamışım 😅 işte fragman

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Bu arada Başkan Ağaoğlu Sörloth konusunda soru sorulduğunda Türkiye’ye gelirse ilk alma hakkı bizim dedi (kiralama için dedi, satın almada da aynı durum geçerli) şu durum sonunda açıklığa kavuştu

• Statüye baktım bu yıl BAL liginde küme düşme uygulanmayacak sebebi ise 108 takım olması ve az takımla uygulanması

Bu sezon 1.ler Play-Off oynayacak 4 takım çıkacak

3.ligden ise 16 takım düşecek kısacası 4.gurup yok edilecek 3 guruplu devam edilecek

Seneye benim tahminim eski statüye dönülecek.

• 28 Haziran’a kadar borçlarını ödemesi gereken Eskişehirspor Erkan Zengin transferinden kalan borç sebebiyle Trabzonspor’dan haber bekliyor

Trabzonspor ise imzayı vermeyeceğini baştan söylemişti parayı istiyor kulüp

• Aziz Yıldırım ne konuştu be onların hepsini yazsam yeni devir başlar

• Aziz Yıldırım: "Madem bu kulüp batmış, 52 oyuncuyu nasıl aldın? Kaça aldıklarını da bilmiyoruz. Fenerbahçe'yi SPK'ya şikayet ediyorum."

Adam delirdi resmen

• Resmi Gönderi

Bu adam 16092 oy aldıysa en büyük sebebi para değil Aziz Yıldırım’dır. Fenerbahçe’yi başarısızlığa, maddi sıkıntılara, taraftarlar arasında bölünmeler kimin döneminde başladığını çok iyi hatırlıyoruz. Ali Koç’un Aziz Yıldırım'dan başarısız olduğunu düşünmüyorum. Sportif anlamda birtakım sıkıntılar oldu. Ancak bu Aziz Yıldırım'ın bu şekilde haddini aşarak konuşmasına sebebiyet vermez. Hiçbir yapıcı yorum göremedim. Tamamen seçimde uğradığı hezimetin acısını çıkarmaya çalışıyor gibiydi. İyi ki de Ali Koç seçimi kazanmış.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Bu adam 16092 oy aldıysa en büyük sebebi para değil Aziz Yıldırım’dır. Fenerbahçe’yi başarısızlığa, maddi sıkıntılara, taraftarlar arasında bölünmeler kimin döneminde başladığını çok iyi hatırlıyoruz. Ali Koç’un Aziz Yıldırım'dan başarısız olduğunu düşünmüyorum. Sportif anlamda birtakım sıkıntılar oldu. Ancak bu Aziz Yıldırım'ın bu şekilde haddini aşarak konuşmasına sebebiyet vermez. Hiçbir yapıcı yorum göremedim. Tamamen seçimde uğradığı hezimetin acısını çıkarmaya çalışıyor gibiydi. İyi ki de Ali Koç seçimi kazanmış.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Başından sonuna kadar katılıyorum +1

• Resmi Gönderi

He üstelik bu da KAP'a bildirilmeyen İrfan Can Kahveci'nin KAP bildirimi

Aziz Yıldırım'ı seviyordum. Gerçekten Fenerbahçe için her şeyini verebilecek ve vermiş bir başkandı. Bu saçma ve anlamsız konuşmalar çok ama çok gereksiz olmuş. Adeta soğudum adamdan

• :konuskan: Saran Group; UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin televizyon ve dijital yayın haklarını 2023-2024 sezonu sonuna kadar satın aldı.
    Saran Group, bu üç ligin Türkiye’deki yayını için Türkiye’nin Dijital Platformu EXXEN ile anlaşmaya vardı.Resim