• :konuskan: Saran Group; UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin televizyon ve dijital yayın haklarını 2023-2024 sezonu sonuna kadar satın aldı.
    Saran Group, bu üç ligin Türkiye’deki yayını için Türkiye’nin Dijital Platformu EXXEN ile anlaşmaya vardı.Resim

Ulann Acunn 😂

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• :konuskan: Saran Group; UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin televizyon ve dijital yayın haklarını 2023-2024 sezonu sonuna kadar satın aldı.
    Saran Group, bu üç ligin Türkiye’deki yayını için Türkiye’nin Dijital Platformu EXXEN ile anlaşmaya vardı.Resim

Televizyon yayıncısı da olmak zorunda hadi Telefonda Exxen Televizyonda kim

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Saran Group= S Sport büyük ihtimalle S Sport olur

Ben de öyle düşünüyorum adamlar dijitali vermesi normal telefondan izleyen kaç kişiyiz önemli olan televizyon yayıncısı olmak o da S sports olur

İyi en azından spikerler iyi sonunda

• Ben de öyle düşünüyorum adamlar dijitali vermesi normal telefondan izleyen kaç kişiyiz önemli olan televizyon yayıncısı olmak o da S sports olur

İyi en azından spikerler iyi sonunda

Gokhan6167 bein ihaleye katılmadı bu sezon vermeyecek zaten büyük ihtimalle bu sezon Ligi de kaybedecek parayı ödemedi halen

• Bu arada Exxen ile anlaşıldığına dair resmi açıklama yok halen bence açıklamayı bekleyelim

• Efsane olmuş #kemençeninrüyası

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Efsane olmuş #kemençeninrüyası

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Düşüncüleri alalım o zaman ne dersiniz 😀

• Kemençe güzeldir mustafa28

Trabzonspor un biten sezonun iyi kadrosuna iyi ve yerinde takviyeler yapıldıysa şampiyon adayıdır.

Bu kış soğuk geçecek bence hocam özellikle Karadeniz