Fenerbahçe bu yıl ilk 3 e giremez sebebi ise eğer Ali Koç ve Aziz Yıldırım birbirleriyle uğraşmaya devam ederlerse takım 2.plana düşer bana göre ve sıkıntı olur
O sözlerden sonra artık
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFenerbahçe bu yıl ilk 3 e giremez sebebi ise eğer Ali Koç ve Aziz Yıldırım birbirleriyle uğraşmaya devam ederlerse takım 2.plana düşer bana göre ve sıkıntı olur
O sözlerden sonra artık
Bu arada Pesçiler ben şahsen o beta sürümünü beğendim
Grafikler ve oynayıp tarzı şu an gerçeği yansıtmıyor ama şu pres işi düzeltilirse şutlar da biraz daha iyileştirilirse mükemmel olur grafikler zaten mükemmel olur
Mobilden de güzel şeyler bekliyorum şu an oyun motorundan
Samsunspor’un yeni başkanı tek adayla girdiği seçimde Yüksel Yıldırım yine başkan seçildi
Haziran ayı değil mübarek SEÇİM ayı kaçıncı bu
Fenerbahçe bu yıl ilk 3 e giremez sebebi ise eğer Ali Koç ve Aziz Yıldırım birbirleriyle uğraşmaya devam ederlerse takım 2.plana düşer bana göre ve sıkıntı olur
O sözlerden sonra artık
Hiçbir alakası yok. Mustafa Cengiz salladı her yere. Ne oldu bir sonuç çıktı mı? Böyle sallamalar uçmalar kaçmalar olur hep. Aziz Yıldırım da Fenerbahçe'deki başarısızlıktan memnun değil. O yüzden bu şekilde tartışmalar çıkıyor. Ama pek bir önemi yok.
Tekrar söylüyorum:
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ne olursa hangi koşulda olursa olsun her sene şampiyonluğa oynar. Bunu kimse engelleyemez. Bu saydığım takımlar sadece futbol kulübü değildir. Aynı zamanda Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarıdır.
UEFA’nın paylaşımına göre
Gurup aşamasında en çok kurtarış yapan kaleci Uğurcan Çakır oldu
En fazla başarılı pas yapan isim Toni Kross
En fazla yapan takım İspanya
En fazla koşan isim Pedri oldu
En fazla koşan takım yine İspanya oldu
Mustafa Reşit Akçay hastahaneden halen çıkmadı dualarımız hocalarımızla
Mustafa Reşit Akçay hastahaneden halen çıkmadı dualarımız hocalarımızla
Şifa inşallah
Daha iyisi yok
Mustafa Reşit Akçay Hocamızın entübeden çıkmış
nasılsın sorusuna iyiyim diye cevap vermiş
Ali Koç ile Aziz Yıldırım tartışmayı bırakmalılar çünkü farkında değiller ama Trabzon’a AİHM duruşması öncesi çok ekmek veriyorlar bu gidişle dava dönecek
Ama kavgayı bırakırlarsa iyi olur
Fenerbahçe’de yeniden Ali Koç dönemi hayırlı olsun