4 gün sonra UEFA Konferans Ligi ilk maçıyla başlıyor DG Sivasspor’un rakiplerinin ilk maçlarındaki ise 6 gün sonra yani ayın 8 inde
Futbol Konusu
-
-
%50 kapasite olunca taraftar kapasiteleri
(Fatih Karagümrük sadece Atatürk Stadyumunda oynamayacak yani gezici)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Resmi UEFA uygulaması güncellendi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
UEFA şikeciler listesi yayınlamış la 2021 de ben niye bunu kaçırdım listede 4 Türk takımı var
Fenerbahçe
Beşiktaş (çözemedim)
Sivasspor
Eskişehirspor
Hadi Fener’in kini anladım da Beşiktaş’ı çözemedim çözen varsa anlatsın
- Resmi Gönderi
mustafa28 Fenerbahçe ne zaman şike yaptı? Çözemedim
-
- Resmi Gönderi
Vitor Pereira Fenerbahçe'de.. Hayırlı olsun. Benim sevdiğim ve gayet başarılı bir Teknik direktör.
-
- Resmi Gönderi
UEFA şikeciler listesi yayınlamış la 2021 de ben niye bunu kaçırdım listede 4 Türk takımı var
Fenerbahçe
Beşiktaş (çözemedim)
Sivasspor
Eskişehirspor
Hadi Fener’in kini anladım da Beşiktaş’ı çözemedim çözen varsa anlatsın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. UEFA sen ne verirsen onu göz önüne alır.
Ben hiç birinide bilemedim.
Fenerbahçe için gelen
federasyonun çabalarıyla davaya bakan savcıyla görüştürülmek üzere Türkiye'ye çağrılan UEFA müfettişi Pierre Cornu'nun ziyareti sırasında, "Fenerbahçe'nin yüzde 1 bile şike yapmama ihtimali var mıdır" sorusuna TFF yetkililerinin "Fenerbahçe yüzde 100 şike yapmıştır" denilmesi de unutulmadı.
-
- Resmi Gönderi
İsviçre İspanya maçı ikinci uzatma başlıyor.
Skor 1-1
İsviçre maçta 10 kişi uzun zamandır
-
- Resmi Gönderi
Penaltılar başlıyor..
İsviçre yine zoru başaracak mı bakalım.
-
- Resmi Gönderi
Ayağına defalarca gelen fırsatı tepti İsviçre ve İspanya turu geçti
Böyle abuk subuk penaltı atan iki taraf olamaz.
Adeta penaltı kaçırma yarışı yaptılar.
-
- Resmi Gönderi
İtalya Belçika maçı başladı.
TRT 1
-
mustafa28 Fenerbahçe ne zaman şike yaptı? Çözemedim
Yav Fenerbahçe UEFA FIFA Cas falan var o konuya hiç girmek istemiyorum Beşiktaş’la ilgili ama hiçbir şey geçmedi
-
- Resmi Gönderi
Spor konusunda tartismayalım.
-
Medyada fenerbahçe adına 20 küsür teknik direktör ismi geçti 1 tanesi bile vitor pereira değil. :'D
-