Fener forvet açıkla artık takım ilk haftadan revire döndü ilerde bi tek samatta kaldı allahım kabus gibi
Sörloth gelecek gibi yada cedric bakambu fenerbahçe bu belli olmaz ikisini de alıverir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFener forvet açıkla artık takım ilk haftadan revire döndü ilerde bi tek samatta kaldı allahım kabus gibi
Sörloth gelecek gibi yada cedric bakambu fenerbahçe bu belli olmaz ikisini de alıverir.
Fenerbahçenin UEFA'ya bildirdiği kadro listesinde Samatta yok.
Jose Morinho
Bunun Konferans Ligi mücadelesi olduğuna inanmıyorum bana göre bu müsabaka Şampiyonlar Ligi müsabakası
Her Şey Güzelde Sponsor Çok Absürt Olmuş
Her Şey Güzelde Sponsor Çok Absürt Olmuş
para önemli gerisi tırt virt Mustafa
Eskidendi o isime sahip çıkmak.Simdi herşey para
Jose Morinho
Bunun Konferans Ligi mücadelesi olduğuna inanmıyorum bana göre bu müsabaka Şampiyonlar Ligi müsabakası
Düzeltme edelim. Şampiyonlar ligi ön eleme mücadelesi veya Avrupa Ligi mücadelesi dedi.
Ozan Tufan Watford'da
500.000 € kiralama bedeli
7.500.000€ satın alma opsiyonu
Küçük bir bilgi Play-Off larda VAR sistemi bulunmaktadır
Küçük bir bilgi Play-Off larda VAR sistemi bulunmaktadır
Yani şampiyonlar liginde VAR dan gol döndü ona göre söyledim ama herhalde aşağı ligde de vardır
Bu Gün Günlerden Avrupa
Bu Gün Günlerden Avrupa
İnşaallah tüm takımlarımız başarılı sonuçlar alırlar.
Ozan Tufan Watford'da
500.000 € kiralama bedeli
7.500.000€ satın alma opsiyonu
Yani en skorer sezonunu geçen sene yaşamış, bi de üstüne üstlük sabah akşam transfer olacak haberleri de çıkınca artık başka bir takım teklif yapmasa bile gitmesine kesin gözüyle bakılıyodu, bu saatten sonra bizde kalsaydı formsuzluğundan hem takımın kasasına hem de kendine zarar vermiş olurdu bence
Başarılar Türkiye .....
Köksal Babadan Roma’ya hoş geldin
Köksal Babadan Roma’ya hoş geldin
iyi adamlara dalmamiş odunla falan