Pereira'nın ahı var ahı. Umarım braga gelir.
Futbol Konusu
-
-
Çok güzel bir durum 0.400 puan alacağız maç başı kazanırsak 3 ekibimizde kazanırsa 1.200 Puan mis
-
Lazio
Fraknkfurt
West Ham
Galatasaray
Tutturdun biraz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ülke puanında rakip olduğumuz ülkelerden takımlar gelirse çok iyi olur. O yüzden ilk torbadan dinamo zagreb ve olimpiakos çektim 2. torbadan celtic ve rangers çektim 3. Torbadan galatasaraya sparta prag çektim 4. torbadan Fenerbahçeye rapid wien ya da sturm graz olabilir
Dediğin de tuttu biraz
-
- Resmi Gönderi
Galatasarayın gurubu daha zor. Fenerbahçe ise denk takımlarla oynayacak.
-
Dediğin de tuttu biraz
Olimpiakos ve antwerp baya iyi oldu ikisinide iki maçtada yenmesi lazım fenerin
-
3. olanın konferans ligine gitmesi büyük avantaj bence iki takımda avrupada yoluna devam edecektir bu gruplarda ama konferans liginde mi uefa avrupa liginde mi ona bakacaz
-
Ali koç 12 günde 3-4 transfer yapacak.
-
- Resmi Gönderi
Ali koç 12 günde 3-4 transfer yapacak.
Lig bitecek yav
-
- Resmi Gönderi
Cristiano Ronaldo 🤝 Manchester City
Hayırlı olsun...
Benden daha iyi haber yapan varsa buyursun. Ronaldo Manchester United'da
-
Arsenal Manchester City'ye 5-0 kaybetti. Şu anda maç fazlasıyla ligde sonuncular
-
- Resmi Gönderi
Adana Demirspor 🤝 Simon Deli
İlla bir deli alacaklar :-D
-
Alı koç 11 günde 3-4 transfer yapacak.
-
- Resmi Gönderi
Türk yorumcular neden böyle?
Alex?
Hagi?
Sneijder?
Mesut?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Fanatikliğe gerek yok. Fanatiksen yapma bu işi.
-
- Resmi Gönderi
Attığı bir gol 50 milyon mu hatırlattı? Veya Türkiyenin en iyi 10 numarası mı yaptı o gol?
-