- Resmi Gönderi
Futbol olarak çok mu kötü?
Bilemiyorum. İlk yarıdaki futbol gayet hoşuma gitti.
Ama ısrarla geenç oyuncu oynatmak zorunda değil. Muhammet Gümüşkaya,Ferdi Kadıoğlu.... Maçı riske atacak oyuncular. Maç içerisinde değil pas atmak ayakta duracak hali yoktu Muhammed'in. Oynatma demiyorum. Garantiye aldığın maçlarda elbette oynantıp şans ver. Fakat ilk 11 oynayacak oyuncu değil. Mesut Özil 1 maç 50 dakika oynuyor sonraki maç yok.
İrfan Can oyuna girdi sakatlandı... Yersen artık. Bani kimse İrfanın orada sakatlandığı konusunda inandıramaz. Bu dominant direktörde bile futbolcuların kendi kafasına göre davrandığı pozisyon/lar gördüm. Şimdiden el atması gerekiyor hocanın bu durumlara. İleride iyice sıkıntısını yaşar.
Sonuç olarak Fenerbahçe şampiyon olmak istiyorsa hoca takıma iyi bir ayar çekmeli. Sahada her pozisyonda bir oyuncumuz yerde. Rakip de fırsat bildi bunu yattılar onlar da. Bir pozisyonda dışarı atmadık topu iyi ki de atmadık.
Hakem konusunda eleştiriler vardı. 1 pozisyon dışında çok bir hakemlik pozisyon var mıydı bilemiyorum. 45 ten 60 a kadar izleyemedim. Benim bu takımdan şampiyonluk beklentim yok . Millet takır takır top oynuyor. Elbette önemli olan netice. İzleyip göreceğiz...