• Resmi Gönderi

“serdar dursun, pelkas, sosa, irfan can, miha, tisserand, sangare, serdar aziz, filip novak, ferdi somedays; ten injuries.

we are in the first position”

Vitor Pereira....

Kim ne derse desin ben bu adamı seviyorum, güveniyorum ve saygı duyuyorum. Mesut Özil en sevdiğim futbolculardan biri. Takıma liderlik edecek bir oyuncu. Ama Pereira onu özellikle oynatmamazlık etmez. Anlamsız haberler. Gereksiz türk basını.

• Resmi Gönderi

"Ama Pereira onu özellikle oynatmamazlık etmez. Anlamsız haberler. Gereksiz türk basını."

Basına gerek varmı? Hazırlık maçlarında belliydi.Kulup ,başkan ,hoca da arada laklak derler ama bu sular durulmaz.

Adam bildiğin ve yazdığım gibi oynuyor dışarıya karşı.Samimi değil aksine samimiyetsiz ego balonu.

Göstermelik sorun yok demek için açıklama yapmaya devam edilir aynı Kerem,Marcao özür diledi,yok Terim şınav çektirdi, güldük eğlendik değil iş.Bitti mı marcao olayı peki?

Buda öyle

Bu konu hakkında yazmıştım epey zaman oldu.Basını takip etmeyin ben yazıyorum zaten..Basın ,medya da neymiş :)

• Resmi Gönderi

Marcao olayını hiç saymıyorum. Ama Mesut ayrı. 2 gün serum tedavisi uygulanmış adama. O yüzden oynatılmamış. Mesut gibi özel bir oyuncunuz varsa yapacağınız tercihler de doğru olmalı bence. İlla Mesut diye her maç oynayacak diye bir kaide de yok bence. Oynayan da Mesut değil yani. Geçen seneye oranla gayet iyi gelişim gösteriyor. Bunda hocanın hiç etkisi olmaz mı? Bence hoca süreci doğru değerlendiriyor.

• Fransa 3-2 Belçika

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Bakarık abim

• Resmi Gönderi

Maçtan bir haber,bir not paylaşanımız olmadı..

Önce milli takım sonra kulüp takımları gelmeli bence .Fazlaca dışlanmış milli takımımız insanımız tarafından.O coşkuyu bir türlü yakalayamadık.Tam "bu defa oluyor, olacak"derken sadece reklam yıldızı olduk Avrupa şampiyonasında.Biraz alevlenen duygularımız da aldığımız berbat sonuçlar ile söndü gitti.

Lider olduk,bu defa tamam dedik Dünya kupası elemelerinde ama yine bir yolunu bulduk kendimizi dışarıya attık.

Şans hala var lakin kaf dağının ardında.

• Bazı İskoç taraftarlar İskoçya - İsrail maçı öncesi Filistin’e destek sloganları attı

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Bu takıma letonya maçıyla beraber birşeyler oldu. Takım tam tersine döndü. Hollanda'ya 4 norveç'e 3 atıp, isviçre'den 3 galler'den 2 gol yiyecek duruma düştük. Yani çok mu ballıydık da yendik, sonra foyamız ortaya çıktı onu bilmiyorum

• Resmi Gönderi

Bu takıma letonya maçıyla beraber birşeyler oldu. Takım tam tersine döndü. Hollanda'ya 4 norveç'e 3 atıp, isviçre'den 3 galler'den 2 gol yiyecek duruma düştük. Yani çok mu ballıydık da yendik, sonra foyamız ortaya çıktı onu bilmiyorum

Bizde her zaman sorun "istikrar"olmaması.Bu hem kulüp takımlarımız da hemde milli takımımız da bir sorun.

Günü birlik başarılar ile bu zamanlara geldik.

Bazen ite kaka,bazen kılpayı tür atladık, gruptan çıktık vsvsvs.

Bunda en büyük etken bizde sistem, çalışma,a planı,b planı,plan, proje,ekol, vizyon olmaması.

Bir örnek atayım benim epeyce kafamı bozan diyelim.

Hollanda gibi bir futbol devi elinizin altında,Ajax ile BJK nün maçı var ve adamların maç oynadığı stadyumun yanında da 17 adet seyircili stadyumları var.

Alt yapılar için çalışma ve maç alanları.

Bir ekolleri var, fabrika gibi çarkları işliyor.

Bir alt yapı antrenörü, sorumlusu, yöneticisinin arayıp bulamadığı bir imkan.

Şampiyonlar ligi senin a takımın oynuyor sende alt yapı sorumlusu olarak görevdesin.

Bjk futbol akademi gençlik,gelişim teknik sorumlusu da Mehmet Ekşi.

Mehmet Ekşi mazeretsiz olarak gerek duymadığından Hollanda'ya gitmemiştir. Ajax b takımı ile Bjk b takımı maçı var 2-1 bjk gençleri yenildi.

Sen maçı görmedin,b oynadı,a oynadı sen yoksun.

Senin a takıma yolladıgin 2-3 oyuncun görev yapıyor onlarida görmedin.

Gitseydin de Ajax tan bir bilgi,bir çalışma düzeni,bir genç ,bir hoca ,bir müze ,bir tesis gorseydin Mehmet ekşi hoca.

Bizde işler böyle yürüyor işte.

• Yayıncı Kuruluş BeIN Sports 2019-2020 Sezonuna Ait Medipol Başakşehir’in Tüm Maç Özetlerini Sildi