• Beşiktaş Antalyaspor Arasında ki Turkcell Süper Kupa Maçı 5 Ocak 2022 de Katar'ın Başkenti Doha'da Bulunan Ahmed Bin Ali Stadyumunda Oynanacak Müsabaka 20:45 de Başlayacak

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Beşiktaş Antalyaspor Arasında ki Turkcell Süper Kupa Maçı 5 Ocak 2022 de Katar'ın Başkenti Doha'da Bulunan Ahmed Bin Ali Stadyumunda Oynanacak Müsabaka 20:45 de Başlayacak

Böyle bir saçmalık olabilirmi ya. Sen taraftarını bırak katarda maç yap. Bari orada ki stad gelirlerini alsınlar

• Resmi Gönderi

Fenerbahçe, Vitor pereira ile yollarını ayırdı.

Kaynak: https://mobile.twitter.com/Fenerbahce/sta…992424599379970

Maalesef çok geç ...

Ali başkan" hoca gidiyor, gitsin,gidecek denildigi ve her yerin çalkalandıgi ortamda TV de uzun konuşma yapip

"Biz yollamayacagiz hocamızı, öyle her zaman hoca değiştirilmez "demişti..

Cümle aleme sözde örnek olacaktı başkan..

Kac hafta geçti? Ne oldu da,ne oldu?

Yanlış varsa yanlıştır, yanlışa sahip çıkılmaz.Bir an önce yanlış olandan dönmek,kurtulmak lazımdır.Bir ses tonu,bir bakış,bir konusma şekli,bir mimik aslında herşeyi anlatır..

Dün hocanın basın toplantısında gözleri ve yüzü bambaşkaydı.

Bakın vardır orada burada videoları.Daha öncesi yapılan açıklamalara bakın,surat,dudak ve bilhassa gözlerine bakın.. Üşenmeyin bakın,normal hayatta da "ben senin yanındayım diyen ama gözleriyle hainlik kusan,fesat hesaplar yapan,kurnazca düşünen,ben ne dersem o diyen "insanları tanımaya bir adım daha yaklaşın..Belki de çoktur o ifadeye takılan,yada benim gibi havadan nem kapan vardır mutlaka..

Çok dikkat edin..

Hem yönetime,hem ülkeye,hem spor camiasına gözleriyle ,suratiyla ne dedi ?

"egom çok yüksek, Kendime güvenim tam,ben ne dersem o, yönetimi de sallamam, oyuncuları da, basını da,siz kimsiniz? , Paranız çoksa yollayın, zaten bende onu istiyorum,haydi bı gayret daha edin beni yollayın,ben dediğimi yaparım,başkan yönetim bana birşey yaptıramaz,yapar gibi dururum ama ben istedigim neyse onu yaparım"

Aynen buydu dün soylemedikleri ama söyledikleri..

İçten içe kıs kıs gülerek,sinsice sözde sorulara cevap verdi..

Akıllanalım artık, tüm camialar, tüm başkanlar,tüm spor camiası..

Yeter bu kadar har vurup harman savurmaniz..

Hocaya da bir şey demek lazım ama ...

E BAKAM ona yeterlidir,

• Hekimoğlu Trabzon FK dan dikkat çeken paylaşım

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Kulüp resmî açıklama yapmadı ama 1461 Trabzon la birleşme durumu olabilir diye tahmin ediyorum

• The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Galatasaray Yusuf Yazıcı'yı istiyor diye haberler var ama önce Trabzonspor'un ikna edilmesi gerekiyor sözleşmede Süper Ligde Kiralık ve ya Bonservisi alınarak forma giymesi durumunda 20 milyon Euro Lille takımının Trabzonspor'a ödeme yapması gerekiyor diye madde var ki bu da Trabzonspor'un çok işine geliyor

• Resmi Gönderi

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

daha önce 1461 Trabzon vardı zaten iki tane mi oldu bu isimde takımdan anlamadım beyin yandı

• Resmi Gönderi

Beşiktaş, 2009 ile 2019 yılları arasındaki dönemi kapsayan özel incelemede 102 milyon Euro’luk istisnai durum tespit edildiğini açıkladı. Beşiktaş Kulübü’nde 2004-2012 yılları arasında Yıldırım Demirören ve 2012 ile 2019 yılları arasında Fikret Orman başkanlık yaptı.

İstisnai? Kural dışı bir harcama,para kaybı veya faturasız bedel ödeme, olmayanı alma vsvs .

Nuh başkan takıldı.bu konuya kendi başkanlığını yaptığı dönemde incelendi.

Ayrıntılar buradan bakılabilir.. İşler Arap saçı BJK da..Ha inceleme yapılsa yüzde yüz eminim hemen hemen her kulüpte karşılaşılacak hadisedir bu,bunu da not edeyim.

Haber diye attım,al birini vur ötekine derler..Bence hepsi de aynı

https://www.google.com/amp/s/www.sozc…ro-6847412/amp/

• Resmi Gönderi

Trabzon'un rakımlı yerlerinde yine kar var.Trt spikeri canlı yayında nereye gitmiş öyle anlamadım :)

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Trabzon'un rakımlı yerlerinde yine kar var.Trt spikeri canlı yayında nereye gitmiş öyle anlamadım :)

Yayla gibi duruyor

• daha önce 1461 Trabzon vardı zaten iki tane mi oldu bu isimde takımdan anlamadım beyin yandı

Doğru hatırlıyorsun 1461 Trabzon Bölgesel Amatör Ligine katılmasına rağmen ligden çekildi yani efsane kayboldu 1.Trabzon amatör den devam edecek ki halen Trabzonspor'un pilot takımı

Bu ise o efsane takımın adını yaşatmak için alınmış bir karar

• Trabzonspor Fenerbahçe’nin rekorunu egale etti

Trabzonspor Başakşehir maçında 0-0 berabere kalarak Süper Lig tarihinin ilk devresinde en fazla puan toplayan takım oldu